torstai 30. toukokuuta 2013

heissulivei ! Ajattelin nyt päivitellä blogia, vaikka mitään sen ihmeempää ei ole tapahtunut.

Dödö on tällä hetkellä lomailemassa, joten minulla on ollut oikeastaan vain Gringo huollettavana, tietysti Made myös. Maanantaina käytiin Gringon kanssa melko pitkällä kävelylenkillä, Noora ja Narkoos seurana. Oli tosi kiva ja ihana sää, sekä hepat oli tosi kiltisti koko ajan. Ainoa kohta jossa Gringo sai sydärin, oli kun käveltiin ison kentän läpi ja kentän reunalla oli liila tuoli.. siis voi hirveetä :D Heppa oli tosi söpöstely tuulella ja rapsuttelinkin sitä pitkään ja hartaasti. Kävin myös Maden kanssa käpsimässä, mutta ihan maasta vain.



Tiistaina käväisin vain nopeasti tallilla, en oikeen mitään tehnyt ja keskiviikkona olinkin kotona, mutta torstaina olin taas tallilla. Meillä oli tunti ja vielä maastotunti, jee... no "innostusta" paransi ainakin se, että sain Sisun :) Olen melkein aina näissä ryhmä maastoissa mennyt jollain ponilla tai jollain ns.tylsällä ja halusin vaihtelun vuoksi mennä jollain vähän villimillä, sekä reippaammalla tapauksella. Joten, suoraan siis toiseen ääripäähän eli Sisuun :D Sisuli oli tosi kiva ! Saatiin olla heti johtohepan takana, joten pääsin menemään laukassa aika reippaasti. Pari kertaa katsoin taakse, niin seuraava heppa oli varmaan 15m päässä.. hups. No eipä se mitään. Käytiin myös jonkin verran kiipeilemässä metikössä, Sisu ei olis oikeen ötöiks välittäny ja siellä jtn pukitteli niitten takia, mutta muuten oli tosi nätisti. Aina liikkeelle lähdössä veti kyllä pienet spurtit, mutta mukavaa että hepalla on kivaa :) Henk.kohtasesti en noista maastotunneista kauheesti pidä, kun saan niin paljon muutenkin maastoilla itekseni, mutta nyt oli ihan kivaa kun sai just tollasella vähän eksoottisemmalla mennä. Tunnin jälkeen syöttelin Gringoa ja harjailin sitä myös pihamaalla, Gringo olis mieluusti mennyt takasin ruohotupoille, ei olis ihan malttanu seistä :D mutta loppujen lopuksi oli ihan kiltisti. Yhdeksän aikoihin illalla tajusin, että kukaan ei ole varmaan käynyt Matildalla tänään, joten päätin mennä vielä pienelle maastolenkille sen kanssa. Heitin vain suitset päähän ja lähdettiin. Oltiin n.45min, otin muutaman ravipätkän, sekä pari melko reipasta laukkapätkää, muuten käveltiin vain. Poni oli oikein söpö ja innoissaan :)



Äsh, kun olin alunperin ajatellut etten maksa aluelupaa tälle vuodelle, mutta nyt haluisinkin mennä estejusseihin, varmaankin Grandilla. No maksoin sen nytten, joten toivoa sopii että ehtii päivittyä Kipaan tarpeeksi ajoissa. Joskus siihen on mennyt viikko, joskus enemmän :P saas nähdä.

Tuomarinkylän maisemia... ei välttämättä uskois että ollaan Helsingissä :P :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti