maanantai 6. toukokuuta 2013

Nyt vois melkee sanoa, että työvoitto ! Kaiken pienen epätoivonkin ja ahdistumisen jälkeen, oon tosi tyytyväinen.

Tänään juoksutin Hannan ennen ratsastusta. Helpompaan suuntaan tsekkasin, että osaako hevonen ylipäätänsä juosta liinassa ja osasihan se, joten jatkoin juoksutusta vaikeampaan suuntaan. Aluksi laukassa oli taas menossa ristille, mutta parin korjauksen jälkeen laukkasi tosi hienosti. Heppa esitteli myös hienointa raviaan, oli se kyllä aika makee !

perus peilipose, nyt vaan heppa mukana..Menin sitten tunnille sen kanssa, jätettiin sivuohjat nyt varmuuden vuoks päähän mutta ne eivät olleet kovinkaan tiukalla. Käynnissä oli aluksi taas hätäinen, muutamia kertoja piti samat voltit toistaa kun ei olisi tahtonut olla tasainen. Ravissa parani huomattavasti ja varsinkin harjotusravissa pysyi jo todella tasaisena. Ajoittain kaarteissa teki taas samaa "väistän pohjetta" mutta paljon pienemmässä mittakaavassa kun aikasemmin, ja lopulta se ei tehnyt sitä enään ollenkaan. Lopputunnista oli tosi tasainen, pyrin vain pitämään todella tasaisen tuntuman suuhun ja hevonen oli siihen tyytyväinen. Väistöt osottautuivat hieman hankalaksi, mutta paremmin niistä suoriutui kun mitä ajattelin. Laukasta olin todella ylpeä! Ainoastaan kerran meni ristille, muuten ylläpiti koko ajan saman laukan, joka oli vielä tää paljon vaikeempi suunta ! Hieno heppa ! Olin kyllä tosi iloinen ratsastuksen jälkeen, kyllä siitä kiva hevonen pikkuhiljaa kuoriutuu. Sen liikkeet on kyllä todella mukavat ja hienot, täytyy sanoa.


Illalla totuttelin Prinssin vesariin. Aikasemminkin ollaan siellä käyty mutta ei olla avattu letkua ja huuhdeltu, ainoastaan sienellä pyyhitty ja sekin oli pelottavaa. Nyt heppa seisoi kuitenkin kiltisti, vaikka ritilän päällä ei millään voinut seistä. Heppa sai kokonaisen vesipesun, jonka jälkeen heitin kuivarin päälle. Kävin vielä myöhemmin illalla ottamassa loimen pois ja harjailin läpi, sekä rapsuttelin. Se on kyllä niin mammanpoika, että pahempaa en olen nähnyt ! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti