keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

pallerooot

lauantaina olin Jassun kaa kattoo kisoi dumis. Mentiin jossai vaihees vähä ridailee Matsul, mä menin eka jotain ravii ja laukkaa, poni oli vähä ärsyttävä. Sit Jassu kans palloili vähän. Mentiin siis ilman satulaa. Elina tuli meijän jälkee suoraa Madel treenaa joten mentiin viel kattoo kisoi kunnes ei enää jaksettu, ja sit PYÖRÄILTII (huom myös jassu pyöräili!!!) himaa.

sunnuntaina ihana takatalvi yllätti ja jouduin menee aamul bussil tallille -.- tein siis kisiksel aamutallin. Oli vika tällanen vakituinen, teen varmaa satunnaisesti viel joskus välillä, kattoo ku sain nyt uuden työpaikan toiselta saralta et miten sieltä liikeenee aikaa.. lähettii sit Maden kaa kisoihin, täl kertaa olin vaan hoitajana mukana. Elina siis meni ponil ja mentii Husöösee kouluskaboihi. He C meni muuten hyvin mut Made pelkäs yhtä kulmaa koko ajan niin siitä meni vähän pisteit mut sai ne silti vähän päälle 57. He B meni jo rauhallisemmin mutta poni oli vieläkin vähän jännittynyt mutta saivat silti 55%. Oli kuitenkin ihan tasainen rata. Hoidettiii ponii viel kisapaikal ja sit lähettii kotii kohti. Pääsin matkan varrel jo pois kyydistä kun olin nii väsyny pitkän päivän jälkeen, niin Elina hoiti sit ponin viel kotona.

maanantaina pääs taas pyöräl tallille, jee ! Menin heti heljälle ja harjasin Madee pitkään. Sit laitoin kamat päälle ja lähin maneesiin. Yritin siel jotain tehä mut siel oli tunti menos ja ei mahtunu tekee mitään ja poni oli tosi vahva, joten menetin hermoni ja lähin kentälle. Menin siel viel hetken kunnes menetin hermot pohjaan vaikka poni oli jo parempi ja loppujen lopuks kävelin viel maastos Lauran ja Devin kaa joku 20min :D Hoidin viel ponin hyvin pois.

keskiviikkona eli tnä taas tallilla. Menin vasta illalla. Samu oli jo ridaa Madel ja jatkoin suoraa sen jälkee. Kerkesin menee vaan joku puol tuntia, mutta poni oli tosi hyvä ! Jaksoin jopa tehä edes vähän vaik oli estesatula jota vihaan :D poni oli ihan okei, vaik lopuks alko tulee taas aika paljon heppoja.. sit kiireen vilkkaan ponin pois ja maneesiin opiston tunnille. Onneks ihana Iiris oli laittanu Grandin kuntoon, kiitos siitä :)! Hypättii siis, mentiin sellast kuuden esteen rataa eka pätkis tosin. Veryttely meni tosi hyvin, joka esteelle tultiin hyviin paikkoihin. Sit mentiin se rata pienempänä, noin 60-70cm. Grandi oli ihan super hyvä ! Osu ihan täydellisesti joka paikkaan. Myöhemmin mentiin rata viel metrinä. Kaks ekaa estettä meni hyvin. Sit tuli sellanen mun "lemppari" kohta eli este lyhyt kaarre este. No täs aloin hätäilee niin tuli huono hyppy tokalle ku askel ei osunu. Grandi tais ottaa vähän hernettä nenään, koska seuraavalle esteelle okserille tuli.. hmm mielenkiintoinen hyppy:D. Pyysin sitä lähtee kauempaa, Grandi ei halunnu vaa pysähty mut sit se päättikin hypätä=lopputuloksena hyppää keskelle estettä ja löin leukani täysiä hepan niskaan... Taina käski antaa vähän raippaa koska Grandi ei ollu ite totellu vaik olin pyytäny ihan oikeesta paikasta hyppää. Este kokoon ja uuteen yritykseen ! Tällä kertaa Grandi ei kokenut ongelmaa hypätessä ja oskerilta jatkettiin vielä vikalle esteelle pystylle, joka sujui kans moitteetomasti. Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen tuntiin, koska muuten meni tosi hyvin pientä kämmäystä lukuunottamatta tolla okserilla. Sekin oli ehkä vähän mun virhe koska tein sillä edellisellä esteellä virhearvion ja heppa vähän säikähti, Grandi on kuitenki aika herkkä. Toisaalta sen olis kyllä pitäny se okseri hypätä koska kannustin sitä oikeessa kohassa, mutta se päättikin vähän miettiä jonka seurauksena lysähti keskelle estettä. Onneks ei käyny pahemmin ja Grandi oli jo hidastanu vauhtia, vauhdissa siinä oltaisiin voitu kaatua. Mut virheistä onneks oppii aina !! Olin kuitenki heppaan tyytyväinen ja sai viel leivän.

Huomenna on hyppis, meen taas Grandilla, toivottavasti menis ainakin yhtä hyvin kuin tänään :)!

/Minea

2 kommenttia:

  1. nyt tost saa kuvan et oisin pyöräilly VAAN yhteen suuntaan! PYÖRÄILIN KUULKAA EDESTAKAS niiiii vittu et särki muute jalkoi seuraavan päivän... mut uskottelen itelleni et se johtu vaa siitku se poni oli nii kapee!

    VastaaPoista
  2. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD jos mua särkis jalkoihin aina ku pyöräilin tallille eläisin ikuises tuskas

    VastaaPoista