sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

otsikko

tylsää kirjoitella tätä kun ei taaskaan ole mitään kuvia mutta kai se on pakko jotain kirjotella.

viime viikon torstaina hyppäsin kans Grandilla, oli tosi kiva !! Mentiin sellast 5 esteen rataa, yks okseri,vesimatto,pysty ja sit sarja. eli oikeestaan 4 esteen rataa anteeksi :D Grandi oli tosi hyvin kuulolla ja saatiin hyvii hyppyi. Alussa kyl sille okserille koko ajan jotain kämmäsin niin jouduin tulla sen varmaan 3 kertaa, kun tavallaan näin sen askeleen mutten uskaltanu käskee kaukaa hyppää. Se oli onneks ainoo vähän ongelma, muuten suju tosi tasasesti ja hyvin. Olin tosi tyytyväinen. Sipe kommentoi et oon vähän liian etukenos, näyttää kuulema et hyppäisin 150cm estettä. Täytyy alkaa kiinnittää huomiota tähän asiaan. Taisin ennen tuntii juoksuttaa tai ratsastaa Maden, en nyt ihan tarkkaan muista. Hoidin myös Pilven.

sunnuntaina hirvee muistikatkos taas... ainiin, oltiin Matildan kaa Heidin hyppärillä. Made oli ihan jees, toki tosi innokas pienen hyppytauon jälkeen. Mentiin kaikenlaisia ratoja, tiukkoja teit ja sellasii. Mentiin tosi pienii ku ei olla hypätty pitkään aikaa ja en tuntenu olooni kauheen varmaks. Poni oli kuitenkin kiltisti.

maanantaina mun oli tarkotus ridaa made mut mul oli jalka niin kipee niin en pystyny (penikkatauti jee..). Olin vaa Jassun seurana ku se riehu Weeny ponin kaa.

keskiviikkona käytiin vähän maastossa, Jassu ja W seurana. Made oli hirvee, puri kuolaimee ja possuili. Hoidin myös Tiitun ja Pilvin nopeesti.

torstaina kävin eka ridailemas Madel ilman satulaa maneesis. Oli aika mukava, kuten yleensäkki ilman satulaa. Menin myös tunnille Pilvillä. Menin kangilla  ja Pilvi oli tosi mukava. Itelläni oli jotenki nuutunu olo, ei kunto ihan meinannu kestää mutta kesti juuri ja juuri :D En tajuu ku se ravi on vieläki niin vaikeeta vaikka tässä yli 2 vuotta on jo kiidelty samalla pollella. tehtiin aika paljon loivii kiemuroit ja voltteja, sekä laukkailtiin keskihalkasijalla ja tehtiin siirtymii. Pilvi oli kyllä tosi kiva, jäin niin hyvä fiilis <3 paras heppa ehdottomasti ratsastaa. Olis viel käsitelläski aina unelma niin siin olis täydellinen heppa :) Tunnin jälkee tuli tosi kiire joten riisuin vaa äkkii hepan ja vedin harjal.

lauantaina päätettiin Elinan kaa ettei tehä mitää rankkaa joten mentiin vaa kävelylle ponin kaa. Elina oli eka ponin selässä ja mä kävelin ja puoles välis vaihdettiin. Hoidettiin ponsu viel tallis. Kävin laittaa Tiitulle kans pintelit.

sunnuntaina eli tänään mentiin Jassun kaa samaa matkaa tallille. Kuvailin eka ku Jassu ratsasti ponillaan. Kun Jassu oli valmis menin laittamaan ponia  kuntoon. Selkään noustessa poni tuntu jo tosi oudolta. Oli käynnis viel ihan siedettävä mut ravis ja laukas vaa sikaili, yritti vaa vältellä kaikenlaist tuntumaa, puri kuolainta, väisti pohjetta, yms. Tein sen mitä ei koskaan ei sais tehä, menetin hermoni ja käskin Jassun selkään saamaan poniin jotain tolkkua. En yleensä luovuta, mutta nyt olin jotenkin niin poikki ja väsyny etten vaan jaksanu pikku tappelun jälkeen enään jatkaa. Jassu onneks sai poniin jotain tolkkua mutta ei se vieläkään ollu täysin normaali. Ponilla on varmaa kiima tällä hetkellä mutta mietittiin sen lisäks et satula on varmaa epäsopiva. Oon jo aikasemmin miettiny että se ei oo kauheen hyvä mutta nyt kun Jassukin sano saman ajattelin et se on pakko olla se. Menin vielä hetkeks ilman satulaa selkään ja vähän ravailin ja laukkailin ettei jäis ihan paska fiilis. Poni oli paljon parempi heti ku otti satulan pois. Jassu anto vähän neuvoja ja poni oli ihan kiva. Jätin sitte siihen, kävelin ja vein ponin talliin hoidettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti