maanantai 12. maaliskuuta 2012

päivittelyä ja pohdiskelua

ensiksi video jonka tein viime viikolla. Matildasta, valitan etten ole mikään suvereeni videoiden tekijä mutta silti tykkään niitä aina välillä tehä :)


En muista millon viimeeksi kirjoitin ? No kirjotan vaikka ekana torstaista. Eli menin tallille ja ekaksi menin ratsastamaan Madella. Menin maneesissa koulua, poni oli taas laukassa tosi hyvä, mut ravissa etenkin vasempaan melko kuolaimeen pureva.. wink elinaa mee säki välil siihen suuntaa ;) :D Mutta kokonaisuudessaan ihan ok. Oli reipas. Purin ponin nopeesti ja sit piti juosta jo maneesille ku opiston tunti alko. Menin siis Pilvillä ja mentiin koulua. Pilvi oli aika kiva, mentii aika perusjuttuja jotain sulkuu ja tollast. Pilvi oli yhteistyöhaluinen ja ei tullu moiteitta ku ehkä kerran koko tunnin aikana, eli taas tällanen tylsä tunti kun palloillaan vaan siellä :D Enkä tarkota että olisin mitenkää loistava, mutta välillä kun tehdään tällasii "meijän juttuja" kuten avoja,sulkuja,pohkeenväistöjä ja vastalaukkoja niin tunti sujuu helposti ja leppoisasti. Kun taas tehään takaosakäännöksia,peruutuksia yms. niin menee taas vähän enemmän aikaan. Mutta loppujen lopuksihan ratsastuksen tulis näyttää helpolta kun hevonen liikkuu rennosti eteenpäin apuja totellen :) Tunnin jälkeen hoidin vielä Pilven, harjailin aika kauan ja putsasin kamat.Seuraavan kerran olin tallilla vasta sunnuntaina. Tein kisiksellä aamua ja ratsastelin Maden. Menin tollasta pientä kavaletti muutamia kertoja ja sit vähän ympyröilin. Elina meni viel lopuks vähän ravia ja laukkaa.

Kuten otsikossa sanoin niin vähän muutakin pohdiskelua ! Nyt oikeesti ku oon ollu niin vähän tallilla kirjotusten yms takia alan oikeesti kaipaamaan sinne ! En jaksa odottaa tätä 2viikkoa jonka jälkeen kirjotukset on ohi ja voin taas käydä rauhas tallilla vailla huolen häivää :)! Heti kun lumet sulaa ajoin käydä melkeen joka päivä tallilla ja oikeesti panostaa Madeen varsinki, Pilviin myös ja jos alan noita poikia taas hoitamaan niin niihin tietty kans. Mul on niin vierotusoireet jo, tää tauko on tehny niin hyvää !
Haluisin hirveesti päästä nyt Grandilla hyppäämään, en oo varmaan melkeen ainakaan yli kuukauteen mennyt sillä ! Onneks ens viikolla pääsen varmaan taas. Tekis hirvee mieli kans kisoihin koko ajan, mun suureks suruks tuntsari kisoja ei pidetä enään messilässä :( Se oli paras paikka ! Mutta toivottavasti ne järkätään edes jossain muualla.

maailman parhain matilda <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti