torstai 22. maaliskuuta 2012

hommat taas hanskassa

hyvä mieli :)

keskiviikkona eli eilen tarkotus oli mennä ratsastaa Madella, mutta kun Samulla kesti niin kauan niin en enää ehtinyt mennä ennen Opiston tunnin alkua. Harjasin kuitenkin ponin nopeesti heti kun Samu tuli.
Menin siis hyppärin Grandilla. Kokeilin taas samaa yhdistelmää kuin viimeeksi, eli olympioita ohjat isossa renkaassa ja toimi hyvin. Ei ollu liikaa sitä vipua muttei liian vähänkään. Mentiin aluks pari verkkahyppyy, meni tosi hyvin. Sit mentiin sellanen 5 esteen rata eka jonain 70cm, meni ihan ok mut suhteutetun kämmäsin ite kun jotenkin ajattelin et se menis viidel mut se jäiki tosi lyhyeks. No onneks päästiin menemään uudestaan, menin ite seuraavan radan n. 100cm korkusena. Grandi oli tosi hyvä ! Eka este tuli pikkasen pohjaa mut yli, seuraava okseri hyvä, suhteutettu tosi hyvä, sit ratsastin seuraavalle tarkotuksel vähän pohjaan et sais nopeasti käännettyä. Mentiin siis sama rata viel putkeen, tarkotuksen oli mennä uusintaa mut en kauheesti kyl menny kun en uskalla ikinä mennä lujaa :D Hypyt oli hyviä paitsi vika hyppy tuli pohjaan ku vähän nössösin taas ite ja otin kiinni. Tulin viel uudestaan sen vikan pystyn ja tuli tosi jees hyppy :) kokonaisuudessaan Grandi oli siis super kiva ja oon kyl ilonen piristi päivää tosi kivasti ! Mul on videoo menkää kattoo youtubest tää ei suostunu nyt lisää tähän mun käyttäjänimi on mmlith :)torstaina eli tänään taas tallilla :) Menin ekaks Heljälle harjaa Matildan ja pesin suitset. En taas siis ehitny ratsastaa kun en voinu paljoo ylimääräistä olla tallilla, kun huomenna on vielä matikan ylppärit. Sitten Opistolle, ridakamat päälle ja tunnille ! Menin Pilvillä. Alkutunnist mentiin pääty-ympyröil sellast neliön mallist uraa ja kulmis piti ain väistättää takajalkoja. Onnistu ihan hyvin mut oli yleistä vaikempaa saada Pilvi selästä asti rennoks, ei oo varmaan läpiratsastettu vähään aikaan. Tehtiin ravissa molempiin suuntiin samaa, onnistu tosi hyvin omasta mielestäni ja Sipekin sanoi että sain säilytettyy asetuksen ja saman rytmin ja jotain, en nyt muista miten meni mutta ilmeisesti oli ihan positiivista :D Seuraava tehtävä oli mennä edelleen ympyröillä vuorotellen avoo ja sulkui. Tykkään näist molemmist liikkeist erityisesti ravis tosi paljon joten meni hyvin, Pilviki on nii taitava niis. Käynnis se tuppaa vähän et yrittää laskee selkää ja nostaa päät, mut ei nyt kauheesti, mitä välil pikkasen. Suju siis käynniski ihan ok. Laukas mentiin vastalaukkoi, Pilvi oli tosi hieno ja kiva ! Yhes vaihees mun jalka takertu ain satulavyönpehmusteeseen minkä takia ravisiirtymisen jälkeen Pilvi ymmärs mun käskevän sitä nostaa oikeenlaukan, ja alko vähän hermoilee. Onneks sit rauhottu ku sain sen riekaleen revittyy siit vp:st :DD Mut siis joka kerta meni vastalaukan hyvin et ei vaihdellu tai mitään.
Huomas kyl et oon ollu kipee ku kunto on laskenu tosi paljon, oli tosi raskast nimittäin istuu harjotusravis. Mul oli taas aluks samalaisii ongelmii mitä mul oli joskus vuos sit et ku en pysty istuu yritän jotenki ns. tasapainottaa sitä vääntämällä mun rannetta :D tosi ärsyttävää ja siitä Sipe joutu muutaman kerran huomauttaa, lopussa kyl muistin sen. Ja lopputunnist pystyin istuu ravis täysin ongelmitta, sain sen touchin takas mikä on nyt pikkasen lipsunu ku oon joutunu välil peruu näit tuntei ku oon aina kipee ja sit on ollu hyppäreitä ja kaikkea.
Mut jee huomen on vika ylppäri ! Ja sen jälkeen palaan taas aidoks heppatytöks ! Toivon et yks ihana juttu toteutuu ja jos se toteutuu mä oikeesti tuun niin hyppii ilosta :)

Kuvailin myyte Devii tarhas yks päivä ja pitelin sille seuraa. Oli niin söpö ! Tunki vaan pään mun sylii ja rapsuttelin sen otsaa <3 paras poika <3
söpöliii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti