sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

moikka nakit

sainpas jo valituksia niin päivittelen vaikka ei oo mitään tärkeetä.

Koko alkuviikon olin hirveen kipee, lähin sillon sunnuntainaki sit loppujen lopuks kesken pois, joten pääsin tallille seuraavan kerran vasta torstaina. Ennen tuntii harjasin Pilvin ja sit kiisin tunnille. Hypättiin ja menin taas ihanaisella saballa josta oon aikasemminki kertonu :) nugetti on kyl niin ihana !<3 oli oikeen hieno esteheppa paitsi kaks kertaa lähti siis ihan sairaan kaukaa, lähti muutenki paljon kauempaa ku muut hepat mut siis lähti niin kaukaa et jäin hienosesti jälkeen :D ! toisel kerral oli aika lähel ettei menty nurin koska lähti trippelille varmaa puol metrii liian kaukaa, jäin tietty jälkee heppa jäi takapuomiin kii ja alko kompuroimaa. Pääs onneks pystyy, mut siin rytäkäs mul meni ilmat pihalle ja maha oli kipee koko loppupäivän :D heppa onneks anto mulle anteeks et nykäsin sitä nassusta, ja oli muuten vallan mainio, ei tietenkää mikää helppo tapaus laukka aika vaikee säätää, mut hyppypuolessa ei nyt silleen ongelmaa. Ihana ihana ihana, haluun mennä uudestaa :)! Sipe sano että voin varmaan mennä, koska meni aika kivasti :)
Tunnin jälkee menin viiel Matildal ridailee, kunnes samu tuli ja varasti sen multa. Sitten menin Opistolle ja odottelin et Pilvi tulee tunnilta. Hoidin viel murusen ja sit lähin nyhven ja nellin kanssa kottiiin :)

seuraavan kerran olin tallilla tänään sunnuntaina, tein kisiksel aamua. Meni kivasti, oli niin hyvä sää niin oli sellanen pirtee fiilis. Kävin myös Madella ratsastamas. Menin maneesissa ekaks kaikkee perus juttuu. Made oli tosi kiva ja pehmee ! Lopuks menin viel maastoon kävelemään.

jos joku ihmettelee et miks käyn näin vähän nyt tallil, niin mulla on siis kirjotukset ihan just tässä et sen taki käyn maaliskuun ajan vain 2-3krt viikos , huhtikuust eteenpäin sit varmaa ainaki 4krt viikos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti