lauantai 25. helmikuuta 2012

iha mitään ihmeellistä

Ajattelin nyt päivittää taas ku on aikaa.. kello tosiaan on 4.30 yöllä, mulla alkaa työt seiskalta mut en saanu enää nukuttuu ku ihan hirvee yskä yms. ja menin niin aikasin jo nukkumaankin. Tosi kiva olo töiden kannalta mutta pakko saada rahaa..


keskiviikkona olin jo vähän kipeä, joten päätin etten ratsasta. Menin tallille juoksuttaa Maden ja isä tuli mun kaa :D Seki juoksutti vähän aikaa mut Made alko sen käsittelys vaa pelleillä kääntyili väärään suuntaan yms, joten jouduin pitää vähän kurinpalautusta ;D Lopuks juoksi nätisti. Mul on jotain kuvii kännykäs ku isä juoksuttaa ponsuu mut en nyt jaksa niit koneelle laittaa. Piti olla estevalkku mut peruttiin sen maneesin rikkoutumisen vuoksi.

torstai ja perjantain makasin kotona, torstain piti olla tunti olisin menny joko dexil hyppiksel tai grandil maaston en nyt tiiä kummal mut meijä tunti peruttii niin ihan sama.

lauantaina eli eilen menin jo aamul tallille. Mulla oli rästi ja menin Pilvellä koulutunnin. Oli ihan ok, ei tehty mitään ihmeempää väistöjä vaa. Mul tuli tunnil ihan järkky olo, sattu vaa ylävatsaa ja kurkkuu ihan hullun, kaikki lihakset ihan turtana. Ku tulin alas selästä oli ihan hirveetä. Siitä piti sit lähtee viel Madelle mut mul oli niin huono olo et päätin vaa kävellä. Käveltiinki aika kauan joku 1½ tuntia maastos ja kentäl. Harjasin viel ponin ja sit lähin kotiin.

Oikeesti hyi ihan hirvee olo täski koko ajan ku kirjotin niin yskin vaa nii et keuhkot meinaa lentää pihalle.. voiku kello menis 9h eteenpäin niin olisin jo kotona.

Vähän ilosempaaa tunnelmaa mukaan.. vois olla jo kesä ja kisat ! ESRA 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti