keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden puolella jo ollaan ja tämäkin päivä alkoi minkääs muun kuin heppajuttujen parissa.
Viimisen kuukauden aikana oon menny lähinnä Pilvillä ja Antilla taas, mutta ollaan menty niin perusjuttuja jokaisella tunnilla, että en koe mitään järkeä kirjoittaa niistä sillä kuviakaan ei taaskaan ole.. Nyt kun huomenna saan kuitenkin uuden koneen, joka jopa jaksaa pyörittää videoita ja johon mahtuu kuvia, niin lupaan aktivoitua sillä saralla!

Ajattelin nopeasti tulla kirjottelemaan Lissusta jolla olen nyt pari päivää ratsastanut. Lissu on siis pienen pieni welshponi, jonka olen ihan sen syntymästä asti tuntenut ja muutaman kiemuran kautta päätynyt asumaan Tuomarinkylään tuttujeni omistukseen :D Ihan hauskaa oli pitkästä aikaa mennä päästä menemään tommosella natiasiponilla, nykyään kun lähes poikkeuksetta vain hevosilla ratsastan (ja ihan mieluusti pysynkin niissä). Sunnuntaina mentiin maneesissa koulua ja yllätyin kuinka kiva poni onkaan nykyään! Ainahan olen tiennyt sen olevan suht "potentiaalinen" pikkuponiksi, mutta nyt se oli oikeesti tosi mukava ratsastaa. Tänään menin sen sijaan kentällä, kun maneesi oli täynnä isoja heppoja niin en viittiny mennä pienen ponin kanssa sinne tukkeeksi. Ravailin, kunnes Memmu tuli Väinön kanssa käymään kentällä ja ajattelin että no jospa lähden heidän kanssa maastoon....joo hieno idea, kierrettii vaan ranttis ja takas kentälle. Ponin takapää oli vähän turhan kevyt, en yhtään ihmettele että se saa kaikki alas :D mä kuitenkin koen, että mulla on hyvä tasapaino ja pääsin ja istumaan melkein korville joten hah.. Menin sitte vielä kentälle vähän vääntämään, poni oli taas ihan oppikirjamaisen kiltti.

Pyysin Memmua ottamaan pari videoo mun puhelimella ja sain jopa Youtubee asti siirrettyä tällä kertaa ! Laatu on kuin 1910-luvun elokuvassa, mutta eipä voi midistä... Valitettavasti nyt ei blogger suostunut toimimaan yhteistyössä, joten joudutte linkin kautta kattomaan, mutta video on silti vain napinpainalluksen päässä..

http://www.youtube.com/watch?v=RTs751oO77s


Huomenna pääsen hyppäämään ekaa kertaa pariin kuukauteen, koitan saada jonkun kuvaamaan, paitsi jos menen jollain mongoloidilla mikä on hyvinkin mahdollista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti