torstai 3. toukokuuta 2012

En oo taas yli viikkoon kirjoitellu, aina kun olisi aikaa ei saa aikaseks ja nyt on muutenki ollu aika paljon kiireitä.

Viime viikon keskiviikkona oli estevalmennus jonka menin Sisulla. Mentiin jumppasarjaa ja muutamaa yksittäistä, heppa oli tosi kiva. Ei kieltäny kertaakaan, oli vähän turhan vauhdikas kylläkin. Mutta olen tyytyväinen tuntiin :)! Kävin myös Madella kävelemessä ja Jassun yli-innokkaan raikuliponi Weenyn kävelyttämässä.

Torstaina mentiin omalle tunnilla taas puomeja (huoh, olisin kerranki oikee halunnu koulua). Menin Fogolyl. Oli ihan siedettävä, vaikka en siitä kauheesti enään tykkääkääkään. Mentiin hauskoi tehtävii kylläkin ja poni oli innoissaan. Tunnin jälkeen menin Madella ratsastelee, hyppäsin kentällä yhtä estettä muutamia kertoja, poni hyppäs hyvin.

Pe-su pidin tallivapaata mutta maanantaina olin taas jo aamupäivällä tallilla. Mentiin Paulan ja Paulan ponin Zafirin kaa maastoon. Tehtiin suht pitkä maasto, ravailtiin aika paljon ja laukkailtiin metsässä. Kävin viel itekseni baanaamassa yhen suoran ku Paula ei uskaltanu :D + hyppäsin tukin pari kertaa. Oli tosi kivaa, hieno sää hyvä seura ja ihana poni ! Poni oli ihan hikinen joten pääs vuoden ensimmäiseen suihkuun :)

Keskiviikkona hoidin eka Titanian jonka jälkeen menin Madelle. Ajattelin kokeilla uutta koulusatulaa joka ei kyllä ollu sopiva sitten ollenkaan. Ensinnäkin sen pitäisi tuumissa olla samankokoinen kun aiemmat mutta ei kyllä siltä tuntunu. Lisäksi se heilui ja huojui ponin selässä uhkaavasti :D suosiolla otin satulan pois ja tein jotain koulujuttuja ilman satulaa. Oli tosi tuulista ja poni oli tosi ärsyttävällä tuulella. Meni ihan täysiä ja yritti koko ajan lähtee tallille päin. Meinasin hyppii ilosta kun hhuomasin et Samuli tuli tallille ja pääsin "eroon" ponista :D Aina ei voi onnistua.

Tänään eli torstaina mulla oli oma tunti. Meillä oli hyppis (miksi?? tahdon mennä Pilvellä koulua arghhh!!!) mutta onneksi menin Dexillä :) Heppa oli vähän hassu, jotenki pohkeen takana mutta hyppäs kyllä aina kun pyysin vaikka välillä vähän ihme tyylillä. Lopputunnista otin raipan ja parantui aika huomattavasti. Mentiin sellasta linjaa jossa oli eka jumppis sit askel pysty ja sit askel okseri. Sillä tehtävällä Dex yritti koko ajan liiraa vähän oikeelle, varmaan puuttuva silmä vaikuttaa. Jouduin sit siihen enimmäkseen keskittyy mutta joka kerta päästiin esteistä yli. Lisäks meillä oli vesimatto pysty linja joka tais mennä ihan hyvin. Tunnin jälkeen hepan riisuttuani suuntana oli taas Madetalli. Ajattelin kokeilla viel yleissatulaa sellasen hirveen viltin kanssa jota me pari vuotta sitten käytettiin, ja muistelin että se olis ollu hyvä ! Ja jee se oli hyvä ! Poni oli tosi kiva, ei oo ollu noin mukava ratsastaessa pitkään aikaan. Menin koulua vähän yli puol tuntia, kaikkia perusjuttuja. Sen jälkeen lähin käymää maastossa, baanasin pari pätkää ja hyppäsin kerran tukin ja kerran banketin.  Ja vihdoin viimein tulee uutta kuvamateriaalia sillä Memmu oli kuvaamassa sekä tuntia, että Madea. Kiitos Memmulle :)!

hienosti makaan kaulalla

                                  
maailman parhain <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti