tiistai 24. huhtikuuta 2012

kevät on tullut !!

Oikeesti niin ihana tunne, aurinko paistaa (paitsi no tnä sato mut ei se mtn..) ja on lämmin ! ja lähes kaikki lumet on lähteny !

Sunnuntaina tulin kuudeks aamul tallille, sillä tein siis aamutallin. Aika nopsasti saatiin tehtyy ja menin sitte Heljälle. Päätin että käyn vähän taluttelee Matildaa ja käytiin pieni lenkki kiertää ja mentiin sit viel hengailee opiston pihalle. Myöhemmin vein ponin talliin, harjasin ja menin jatkaa tallin tekoo.

Maanantaina tulin vasta aika iltasella tallille. Menin suoraa Heljälle ja harjailin ponin. Madella ei oo vieläkään sitä satulaa joten menin ilman. Lähin aluks maastoon, käveleskelin ja ravailin. Poni oli kuitenkin niin innoissaan joten päätin et okei, vaikka olen täällä ilman satulaa niin baanataan vaa :D Made on onneks niin fiksu ettei ikin pukittele. Päästin ponin sit menee niin lujaa kun tahtoi ja puristin itteni vaa reisil kii ja pidin harjasta :D Jossai vaiheessa tajusin et tie loppuu koht et pitäis vähän hidastaa.. No poni ei ollu ihan samaa mieltä :D Vaikka mulla oli olympiat pääs, ei poni totellu pidätteit ollenkaa joten yritin vaa hidastaa laukkaa siihen asti kunnes sain sopivan leveessä kohdassa käännettyä. Onneks on noin pieni poni.. no lopult päästiin käyntiin ja käytii viel kävelee pieni lenkki. Sitten menin viel kentälle, jossa menin vähän ravia ja laukkaa et sais vähän läpiratsastettuu, onneks poni oli ihan jees niin lopeteltii aika piakkoin.. talutin loppukäynnit ja vein talliin harjattavaksi. Olin ajatellu et Samu ei tuu enää ridaa kun kello oli jo yli kaheksan ja harjailin ponin oikein hyvin.. Samu kuitenkin saapu viel tallille :D No ainaki sai puhtaan ratsun.

Tnä tiistaina oli tallivapaa mut huomenna sit taas tallille, estevalkku, Maden ratsastus ja T+P hoito !

Loppuu tällänen söpö kuva musta ja ponista, koittakaa olla välittämät mun ilmeestä ja otin tän siis kännykällä:D..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti