tiistai 22. toukokuuta 2012

Sori ei oo ollu nyt oikeen inspiraatiota kirjottaa ja muutenkin jotenkin laskusssa nää heppajutut, ei innosta ihan samallatavalla kun ennen. Maden suhteen motivaatio on kyllä noussu, mutta tällä hetkellä ei kiinnostaisi vähääkään kisata Grandilla ja Pilvillä, vaikka kyllä tykkään niillä siis ratsastaa. Huolestuttaa sillä Esran kisat on just nyt tänä ja ens viikonloppuna, tälläsilla surkeella fiiliksellä ei oo kiva lähtee.
Kuitenkin vähän kuulumisia, en nyt kaikkea listaa mutta jotain.

Viime viikol oltiin Grandin kaa hyppää. Tehtiin suhteutettuja välejä, vuorottelen eteenpäin ja taas kiinni. Grandi oli ihan jees, hidas pohkeelle oli kyllä ja pari kertaa sai kenkästä mutta suhtautui tyydyttävästi jokaisesta tehtävästä. Pilvillä menin torstain tunnilla, oli paljon parempi kuin edellisellä kerralla. Oli kyllä inhottavaa ratsastaa kun oli tosi kuuma ja painostava ilma, tuntu et happee ei saa tarpeeks. Pilvi oli rento ja reipas, suoriutui tehtävistä hyvin. Mentiin mm. pohkeenväistöjä ja voltteja. Käsivamma tuli taas esiin oikeassa kierroksessa (käännän ulkokäden oravaksi), mutta toisessa kierroksessa ei ollut senkään kanssa ongelmia. Lauantaina oli kisat menin Pilvellä He A. Oli taas fiilis et ei huvita ja varmaan vaikutti osittain tulokseen, saatiin nimittäin vaan 55,8 joka on tosi alhaista koska oon saanu samasta ohjelmasta kaksi kertaa yli 60, ja mitään erikoista ei radalla tapahtunut. Verkassa Pilvi oli ihan mukava ja reipas, mutta heti radalle päästyään oli täysi laama. Ravissa vaan potkin, keskiraveja ei tullu ulos ollenkaan. Laukkaohjelma oli jo ihan jees, toisessa kolmikaarisessa vaihto, mutta siitäkään ei tullut vähempään kuin 6 sillä korjaus oli nopea. Aika suureksi osaksi paperit oli 6, muutama 5 siellä seassa. Pettymyksenä oli huonoimmat alapisteet ikinä, oma istunta nyt oli 6,5 mikä se aina on mutta esim lennokuus 5, yleensä ollut 7.... En tiedä mikä hepalle sitten tuli olikse vaan niin väsynyt sitte.
oon ite kaikissa kuvissa tosi epäedustava ja ällö mutta pakko joku laittaa..
Matildalla oon nyt siis ratsastellu paljon enemmän. En nyt muista kaikkea mitä oon tehnyt sen kanssa mutta lauantaina menin maneesissa koulua. Oli tosi mukava, tein perusjuttuja ja sen lisäksi lisäyksiä. Lisäsi jokaisena kertana tosi hyvin. Sunnuntaina mentiin koulukisoihin, siellä mentiin aikuisratsastusmerkin kouluohjelma. Verkka oli aika lyhyt mutta ihan sopiva Madelle. Rata meni varsin hyvin! Aluksi oli vähän jännitynnyt mutta jo ekan tehtävän jälkeen rentoutui. Oli oikeesti kerrankin mukava ratsastaa madella kisoissa ja pystyin keskittymään itse ratsastamaan eleettömästi. Papereissa ei ollut paljoa negatiivistä, peruutus ja väistöt hieman epäonnistui mutta esim lävistäjistä tuli 7. Suurin osa pisteistä kuitenkin 6 ja loppuprosentit 61,9%. Alakerrassa oli hauska kommenti "Yritä suhtautua rataan posiitiivisemmin, näytät ajoittain varsin kärsivältä vaikka rata varsin sujuva" :Dd: en edes ollu kärsivä ja yritin viel hymyilläkki, kerranki olin tyytväinen rataan.
Lisäksi yksi pari kuvaa edellisen viikon hypyistä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti