sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Perjantaina menin suoraan koulusta tallille. Harjasin ponin ja laitoin kuntoon, Elina tuli ridaa. Elina meni kentällä jotain koulua poni oli vähän kala, joten pyys sit et meen selkään. Menin sit siinä jotain pientä varmaan 10min. Elina käveli viel itekseen loppukäynnit. Menin katteleen ku Jassu hyppäs viinirypäleel ja se hyppeli ihan hyvin, sain tilaisuuden harrastaa unksukuvausta:D Mentiin viel pesee Made makkara seuraavan päivän kilpailuita varten.

Lauantaina heräänkin soittoon että kenttä on niin paska et siel ei voi mennä. Joten peruin lähdöt sekä Madel et Grandil.. tottakai harmittaa mut ei voi mtn;( Menin kuitenkin tallille. Pääsin vihdoin ja viimein kokeilemaan Jassun Weenyä jota olin odottanut, mutta innostus ehti sit kadota sen ekan minuutin sisällä:D en osannu yhtään, poni rullas vaa ihan tyhjäks edestä en oo ikinä aikasemmin ratsastanu hevosella joka niin tekee, oli ihan älyttömän mato ja laiska ja ihan pohkeen takana. Olin itekki ihan jäissä ja en osannu tehä mitää, enkä edes tienny mitä teen:D Syytin itteeni kunnes Jassukin nousi selkään ja poni oli silläki ameeba. Eli tais ponissaki olla ees vähän syytä... en sit tiiä. Aloin melkee itkee ku teki niin mieli mennä vaa ratsastaa jollai ihanal Devillä, maailman tasasimmal hevosella joka osaa liikkua ja joka on niin ihana.

Terapiaks päätin mennä Madella. Keskityin ratsastamaan sitä eteen ja lyhyemmäks, talvel on päässy menee aika pitkänä ain ku ei oo ollu kunnollist treenausmotivaatioo. Poni oli jo tän muutaman päivän "treenin" jälkeen tosi paljon myötä mielisempi ja oli aika kiva ! Elina otti vähän videotakin joita sit myöhemmin saan :)

Tnä sunnuntaina tein aamutallin kisiksel Salomen kaa, jonka jälkeen lähettiin Maden kaa Uotilaan kisoihi. Alunperin piti mennä kaks luokkaaa, muttakun näin kuinka huono pohja oli niin peruin 80cm. Eli menin vaa 60-70cm. Pohja muistutti siis hiekkarantaa, ja Made on tosi huono paksul pohjal, olin ihan varma et se kieltää. Kiltisti kuitenkin hyppäs kaiken vaik oli melko haluton. Yks tuli alas ku hyppäs helikopteri loikan. Ekaa kertaa Made oli lähes laiska kisois kun yleensä se vaan vie. Kaks vikaa hyppyy onnistu kyl hyvin sain sen vihdoin laukkaa sillon. Taputin kuitenkin ponii paljon ja olin ihan tyytyväinen, koska teki huonolla pohjalla parhaansa. Syksyllä oltiin samassa paikassa kisoissa ja pohja oli sillon just sopiva ponille, en tiiä mitä siinä nyt oli. Nojaa.. täytyy nyt kattoo jtn muitaki kisoja ponin kaa, oon taas innostunu ite :)

Huomenna taas tallille, ajattelin käydä Maden kaa vaan pitkäl kävelyllä ja rapsutella paljon.Jotain kivaa ja helppoo :)

Murupony <3 (kuva kevät 2010)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti