perjantai 17. helmikuuta 2012

hyppelyä ja muuta mukavaa

viime viikon torstaina menin tosiaan siis Pilvillä niinkuin arvelinkin, nyt ei jotenkin tuu mieleen mitä tehtiin mut jotain ihan perus työskentelyy vissii, vastalaukkoi ja avoja. Sen muistan et Pilvi oli tosi kiva ja tunti meni sujuvasti. Sipen sanoin meno näytti helpolta :) Ennen tuntii harjasin myös Pilven ja tunnin jälkee pesin kupit+pyyhin suitset, heppa meni vikalle niin en jäänyt hoitamaan. Juoksutin myös Maden lumihangessa, puuskutusesta päätellen poni sai treeniä :D Hyppäsin viel selkää ja lähin maastoon kävelylle.

lauantaina menin tallille tarkotuksena auttaa opiston rataharjotuksissa. Muutaman mutkan kautta päädyin lopulta itekkin radalle :D Fogoly pelleili ratsastajansa kanssa, ei suostunu lähtemään radalle eikä hyppäämään esteitä joten Sipe ehdotti jos mä menisin pitämään vähän kurinpalautusta. Aluks poni yritti mullakin sikailla ja ihan armotta jouduin käyttämään raippaa ja kannuksia. Loppujen lopuks työn ja tuskan jälkeen päästiin rata yhdellä kielolla maaliin, sekin kielto tuli punaiselle laatikkomuurille. Oli kyllä aika kamalaa ja olin ihan kuollu sen taistelun jälkeen :D mutta tietenkin tyytyväinen työvoittoon !  Kävin viel pienel talutuslenkil Matildan kanssa vaikka ei ollu mun päivä.

maanantaina mentiin Jassun ja Jonin kaa tallille jossa  Jassun poni Halloween aka pilkku, weeny, mun sanoin viinirypäle, asuu. Jassu oli urheana kuskina ja me Jonin kaa sit stiigailtiin. Yhes vaihees Weeny sai jonku maailman suurimman kriisin, lähtee vetää ihan täyttä laukkaa kuulen vaa ku Jassu kiljuu, en edes eteeni nähny. Yhes vaihees kaarteen jälkee tunnen ku stiga jää maahan kii päätin päästä irti jonka seurauksen lensin yli 3metrii kunnon voltil ojaa :DDDDDD Oli hieman luminen tunne sen jälkeen. Muuten suju sit ihan kiitettävästi paitsi tipuin viel kerran Jonin takia.

keskiviikkona menin tallille joskus kuuden aikoihin. Menin suoraan Heljälle ja harjasin Maden ja heitin suitset. Menin kentälle vääntää vähän koulua, vähälumises päääs tein pohkeenväistöi ja avoja. Sit toiseen päähän jos lumi oli Madee n.polviin asti ja siin mentiin sit joku puoltuntii käynti-ravi-laukkaa, ei pitkii pätkii kerral ku se oli aika raskasta ponille. Oli kivaa :) Maden hoiteluiden jälkeen menin opistolle hoitamaan Tiitun ja pesee Pilven kuppeja. Sen jälkee suuntasinki estevalkkuun ja täl kertaa menin hepalla nimeltä Pinewood Dex eli Dexiksi sitä kutsutaan :) Mua jänskätti aika paljon aluks ku oli niin kiikkerä, sekä se että kyseessä on yksisilmäinen hevonen :D mut oli kyl tosi kiva ! Hyppää tosi hyvin, totteli tosi hyvin apuja niin eteenpäin kun takasin pyytäviä ja hypyt oli tosi pehmeitä ! Tottakai pitää ain vähän enemmän tehä ennen estettä tosiaan kun se näkee vaan toisella silmällään mutta tosi kiva, yritteliäs ja kapasiteetikas hevonen ! Oonki joskus lukenu Dexin sukutauluu niin sillä taitaa olla ihan kivoja nimiä siellä. Haluun kyl mennä sillä viel uudestaan nytkun tiedän mitä teen.

torstaina eli eilen oli penkkarit niin en ollu tallilla, enkä tänään perjantaina mutta huomisesta lähtien yritän hiihtolomal käydä lähes joka päivä koska elina lähtee matkalle. Parin päivän ajattelin omistaa ylppäreiden lukemiseen mut muuten loma sujuu Matildan parissa. Pääsee vähän tuuppailee kunnol maneesii, oon lähinnä menny nyt vaa kentäl tai maastos ku iltasin maneesis on niin hirvee ruuhka niin ei siel mahu tehä mitään ja päiväl en oo nyt kouluaikaan kerenny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti