maanantai 28. marraskuuta 2011

kankeilua ja matsuilua

Helou!

Torstaina olin siis tunnilla Pilvillä ja menin kangilla. Heppa oli oikeen kiva, tehtiin avoi ravissa ja laukas ja sit avon sisäsii siirtymisii. Ei me kai oikee muuta jotai volttei ? Mut Pilvi oli tosi kiva, rento ja ravis oli kiva istuu :D harmittaa etten ottanu kameraa mukaa vaik eka meinasin !

Perjantaina menin tallille jo kymmenen jälkee aamulla. Menin eka Madelle. Harjasin ponin kamat niskaan ja maneesiin. Menin aika perusjuttuu. vähä avoi ja sit siirtymisii kaikis askellajeis. Tein ravis kaikkii kolmikaarisii ja kaheksikkoi et tulis molemmist suunnist läpi. Poni oli tosi kiva, vähä vauhdikas vaan. Hoidin ponin pois jonka jälkee suuntasin hoitaa Gringoo. Sen jälkee harjasin Devin, heitin kamat niskaa ja lähin maneesille. Menin eka vanhaa ja siel kävelin ja menin alkuravei, mut tuli niin paljo heppoi niin menin sit uutee maneesii. Menin ravis jotai avoja ja pohkeenväistöi ja sit loivii kiemuroit ja isoi ympyröit (ei saa mennä ihan pienii vielkää). Devi oli tosi hyväl tuulel, oli reipas ja menohaluinen muttei kuitenkaa hullu. Lopuks laukkasin viel vähän molempiin suuntiin, tein vaa pääty-ympyröit ja sit suoral vähä kokoomisii. Heppa oli kaiken kaikkiaa tosi tosi kiva ! Sit kävelin loppukäpsyt ja menin tallii. Kävin pesee Devin jalat ja sit harjasin. Hoidin viel vähä kamoja ja kaikkee. Sit oli opiston hoitajien pikkujoulut jonne menin :D Oli hyvää syötävää ja söin sata lautasellist ruokaa. Olin typerys ja en jaksanu osallistuu muuhun ku tietokilpailuun, jonka yllätysyllätys voitin. Tai meijä joukkue voitti.. :D mut mä vastasin kaikkeen :D


Lauantaina oltiin Ellun kaa superahkerii ja tultii jo kaheksalt tallille ! Elina meni laittaa Madee kuntoo ja menin rakentaa esteitä, hyppelin vanhas maneesis. Tein vaa kolme pientä, ristikon ja kaks pystyy joita sit muutaman kerran menin. Made oli tosi kiva, taas aika vauhdikas vaa :D Elina otti vähän videookin jota en nyt saa tähän laitettua kun tää lagaa..  Ponin jälkee suuntasin opistolle jossa harjasin Tiitun. Sit pesin D,G ja T kupit ja harjailin jotai pinteleit ja suojii. Sit Tiitu vihdoin tuli tunnilta ja hoidin hepan. Pyyhin viel suitset ja sit kello oliki niin paljon et piti suuntaa kotiin.

sunnuntai ja maanantai oli nyt heppavapaita kuten aina yleensäkki mutta huomenna tiistaina taas tallille :)

-Minea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti