maanantai 24. marraskuuta 2014

Koulukisat 22.11

  
Video on puhelimella kuvattu, sillä unohdin kameran kotiin joten siksi tuollainen "kapea"


Viime lauantaina Dumissa järjestettiin seurakoulukilpailuit, joissa samalla ratkottiin molempien seurojen (HeWi, TKR) mestaruudet. Itse menin tällä kertaa siis HeB:0, koska luokat oli rajattu siten että hevonen saa startata yhdessä luokassa vain kerran ja MK halusi mennä Pilvellä HeA, sillä hän on ehtinyt harjoitella kangilla koko syksyn ajan.

Kerrankin onni potkaisi ja sain startata ihan luokan alussa, lähtönumerolla 2. Itse tykkään mennä luokan alussa, sillä jännittän edelleenkin kipailuja niin paljon, varsinkin jos joudun stressaamaan ja katsoa monta rataa ennen omaani. Toisaalta tämä kutisti verkka-aikaa hieman, mutta asiasta ei aiheutunut ongelmaa. Otin aika rennon veryttelyn, eteenalas kaikissa askellajeissa, muutamat siirtymiset yms. Harjoitusravissa otin muutamat lisäykset ja voltit, laukassa lähinnä keskityin vain suoruuteen. Hevonen tuntui hyvältä avulta, joten en viitsinyt lyödä ylimääräistä painetta.

Rata meni kaiken kaikkiaan hyvin ja olin tyytyväinen. Ainoa mistä voisin itseäni nyt potkaista oli se etten kerännyt enempää ohjia käteen keskikäynnin jälkeen. Tajusin tämän radallakin, mutta jotenkin ajattelin "nääh se nyt skitsoo jos alan säätämään", joten korjasin asian vasta tokassa laukkaosuudessa. Noh, onneksi siitä nyt ei sinäänsä noottia tullut, mutta varmasti olisivat pisteet näissä arvostelukohdissa nousseet. Peruutus nyt oli perus meidän peruutus, mut sille en oikein voi mitään, ei ole vaan mahdollisuutta treenata sitä niin paljon. Tunneilla ne nyt useimmiten sujuvat jo ihan siedettävästi, eli ehkä voidaan kisoissakin joskus esittää sitä oikeeta peruutusta vastaava liike (tällä hetkellä kun ne tuppaavat muistuttamaan lähinnä jotain reining-liikettä..).

Eli tulos oli siis sen 64,8% ja tällä prosenttimäärällä napattiin luokan voitto, sekä myös HeWin seuramestaruus :) Olin todella iloinen ja hyvä fiilis on jatkunut nämä välipäivätkin! Pilvi oli sen pari kuukautta niin vaikea, onneksi se nyt tuntuu jo ohimenneeltä vaiheelta..

Ensi lauantaina on sitten vastaavat karkelot mutta esteillä! Itse olen menossa Pilvellä 90cm. Nyt kuitenkin on aika poistua ruudun äärestä, sillä missiona olisi olla Sir Gringon selässä yhdeksältä huomisaamuna. Joten Doodelidoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti