sunnuntai 23. syyskuuta 2012

yleensä epäonnistumist ei palkita muuten ku oppimal jatkoo varten...

...mut näköjää on mahollist et viikonlopun aikana kahis kisoissa tekee kaks huonoa rataa ja sijottuu silti molemmissa kisoissa :D

lauantaina oltiin siis Maden kaa kisoissa kirkkonummella luokka oli 60 tai 70 en itseasias muista :D. Verkka oli aika kamalaa ku sato ja pohja oli siis ihan mutanen. Lisäks poni tuli joka hyppyyn ihan lähelle ja otti hiiltä pidätteist. Päätin sit siirtää olympiarenkais ylempään niin johan alko uskaltaa hyppää kauempaa.
Rata oli ahdettu tosi pieneen tilaan maneesiin. Tai maneesi ei ollut nyt niin pieni mutta rata oli rakennettu järjettömän leveesti et keskel oli ihan sikana tyhjää tilaa, ekallekki esteelle oli varmaa 4m suoristus lyhyelt sivult oikeesti. Eka ja toka este oli järkkyi hyppäs tyylii paikaltaa vaikka eteni :D kolmas ja neljäs oli radan parhaat, sarjalle ei osunu askel ja välii tuli kaks askelta vaik oli poni väli. Kutonen oli ihan ok, seiska tais tulla pohjaan vähän mut otin kyl itekki varman päälle ettei perusradan vikal kiellä. No sit lähti uusinta. Tilaa oli niin vähän etten oikeesti uskaltanu lähtee hanattaa mut lisäsin vauhtii hiukan ja tein aika lyhyet tiet. Oltais varmaan voitettu jos olisin menty normi uusinta vauhtii ku voittajaan ei jääny paljoakaan mutta oltiin sit 3/27 et ihan hyvin. En kyl ollu niin tyytyväinen rataan tuli niin vähän hyvii hyppyi mut no ehkä ite vähän liikaa otin stressii mahtuukse laukkaa tai lähinnä et saanko käännettyy niin menin aika hiljaa, Elina teki nimittäin ihan saman virheen joten varmaan oli sit siinä. Silläkin meni muuten hyvin, tuplanolla mut ei sijottunu.
Kun tultiin tallille menin viel hoitelemaan ja ridailemaan Devillä. Mul oli tosi huono olo joten menin ravii vaa ihan vähän ja lähin sit ulos pidemmälle kävelylle. Devi oli tosi laiska mut onneks oli kiltisti ku tosiaan pää oikeesti jyskytti ja en olis varmaan jaksanu pysyy siel seläs josse jottai olis tehny. Hoitelin viel pojan käytäväl ja sit kiisin kotiin nukkumaan !

sunnuntai koko yö satanu jee kenttä ihan pask*n jeeeeeeee! mahtava pohja koulukisojen kannalta, varsinki ku Pilvi on kotiulkokisois muutenki aina niin elastinen. Verkka oli ihan hirveetä. Olin jo aikasemmi menettäny hermoni typerään säähän ja huono laatusiin varusteisiin ettei ollu ehkä paras moodi tähän ratsastukseen.. no yritin sit kuitenki looppujen lopuks väistellä vesilammikoita ja tehä jotain mutta aika lyhyekshän se verkka jäi. Ohjelmana siis oli täl kertaa HeA FEIn se yhen tähen joku juttu en todellakaa muista koko nimee. No menin radalle ja se oli heti alus ravis tosi tahmee. Koko ajan jouduin patistaa eteen. Onneks raviohjelma oli lyhyt ja laukkaa oli paljon ja se oliki ppaaaaaaljon parempaa. Saatiinki laukasta vaan 6-7, raviohjelmas paras taas oli 6 melkee kaikki 5.5 :DD.... no saatiin 59,35... ihan tyhmii virheit tein ku olin aika huonol asenteel ja en ehkä ravissa varsinkaan tehny ihan parastani :( koko istunta ja kokonaisuus kärsi kans siit et jouduin koko ajan potkii sitä ponii eteenpäin.no olin silti johdos koko luokan kunnes kolme viimestä tuli ja meni mun ohi :D mutta ainaki voittaja ansaitsi voittaja nimittäin Dex voitti ja se oli niin upea, oon niin ylpee siitä kun kaikki aina morkkaa sitä mutta heti meni voittamaan ekan Aansa hieno heppa<3 mutta sijotuin silti neljänneksi ! en kyllä oo tyytyväinen ollenkaan rataan mut kyl se sijotus vähän nosti fiilist ja sai miettii parempiiki puolia. Nauratti kyl ku alakommentteis oli että "ihanan energisesti liikkuva hevonen" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD joko oon vajaa tai sit tuomaril oli sateen takii huono näkyvyys. Laukassa liikku kyl mut siis se ravi... ei huoh. Se on aina ulkokisois koton ihan sairaan tahmee ja nyt viel sato niin voi vaa kuvitella. Olin oikeesti niin pettyny sen radan jälkee, vaik olin osannu odottaa mut harmittaa ku se on niin kauhee kisois ollu nyt ratsastaa paitsi ulkopuolisis se nyt on ihan perfect mut koton. Sit tunneil se on yleensä ihan loistava. Mut joo, tällasel surkeelki radalla ei jääny edes paljoo voittajast niin sitä päivää oottaen ku tai jos tulee menee hyvin niin mitäköhä ne prossat on, jotain 70 varmaa... :D

Kuvii ei oo täl hetkel molemmistkaa kisoist, kattoo jos tulee. No oli ihan kiva saada ruusukkeit, mul on ollu aika surkee tää vuos, viime vuon ku melkee joka kisois sai jotain tuomisiks.. nyt saanu vaan 5 ruusukket ku viime vuon sain 23, kaks mitallii ja yhen pokaalin.. heheh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti