keskiviikko 1. elokuuta 2012

aina mä lykkään tätä kirjoittamista ajattelen että "saan kuvia niin kirjotan sit" mutta kuitenkaan en ikinä tyyliin muista raahata sitä kameraa tallille.

Loppukurssi Pilvin kanssa ke,to,pe meni hyvin. Keskiviikkona mentiin vielä B:0 asioita ja muuta en kyl nyt muista mitä tehtiin paitsi että Pilvi oli tosi kiva, taas. Torstaina mentiin sit sen finaaliradan (A-merkki) asioita mm. pohkeenväistöjä ja voltti-keskiympyrä keskilaukkaa kuvio. Perjantaina mentiin sitten se B:0 rata Sipen arvostelulla, verkattiin itsenäisesti. Hanna meni ennen mua joten Pilvi oli jo lämmin joten käveleskelin aluks aika kauan ja siinä tein avo-sulku vaihdellen, välillä suoristaen. Tein myös pohkeenväistöjä, sekä etuosaa ja takaosaa vuorotellen pois uralta väistättäen. Pohkeenväistöt ja avot on Pilven kaa aina tosi hyviä, se nostaa selän ja rentoutuu edestä ja siks teenki niitä kisojen verkassa joka askellajissa. Ravissa tein vaa jtn kiemuroita ja otin muutamii kertoi seis-peruutus. Laukassa lähinnä yritin saada vaan rennoksi, lisäks tein vähän vastalaukkaa ympyrällä tänki oon todennu tosi hyväks sillä niin se ottaa sen asetuksen vastaan helpommin ja pysyy tasasemmal tuntumalla jatkossa. Pakko myöntää että en tiiä mikä se juju tossa on, joku viisaampi voi kertoa. Meidän tallinomistaja joskus kisojen verkassa kerto ton niksin ja selittikin miksi se toimii mutta täl hetkellä oon niin lahopää etten vaa muista sitä :D Joka tapaukses en mitenkää hirveesti siis verytelly liikkeessä olin ehkä 15min. Rata itsessään meni hyvin, keskiravit onnistu kerranki Pilvi lähti tosi hyvin ja lennokkaasti eteenpäin, enkä joutunu potkimaan ja toisesta sainkin 7. Toisesta tuli 6,5 sillä vikoilla metreillä toinen jalustin tippu. Pilvellähän on todella hyvät liikkeet mutta nykyään se ei lähde yhtä hyvin niihin kuin ennen, tuntsarius on varmaan syönyt vähän sen kapasiteettia :( Mut kyllä se näemmä siihen pystyy jos ite vaan muistaa lähtee lantiol siihen liikeesseen mukaan ei pelkästään jalalla... Volteista sain 8 muoto pysy hyvin tasasena. Muutenkin koko rata oli melko tasanen, noottia sain että keskihalkasijalla hevonen ei ole suorassa mutta se ei ole uusi asia. Prosentteja saatiin 64 ja rapiat joten melko hyvä, oltiin parhaimpien joukossa. Sipeki suullisesti sanoi että hyvä rata vähän sain noottia taas siit vammakädest joka kääntyilee mutta muuten ei ollu ihmeellisyyksiä.
Perjantaina ratsastin myös Madella, ekaa kertaa satula selkään loman jälkeen. Poni toimi nätisti, mentiin melko kevyesti.

Maanantaina meille oli järkätty mahdollisuus mennä A-merkin kouluohjelma oikean koulutuomarin edessä. Pilvi tuntu melko nuutuneelta joten menin taas lyhyen verkan. Rata meni ihan ok, ravi olis kyllä saanu olla paaaaljon ponnekkaampaa mutta laukka osuuteen olin itse todella tyytyväinen. Saatin taas pari 8, ravi volteista :) loppuprosentit olivat 63 ja risat.
Mentiin myös Made Elinan kaa puoliks, mentiin ilman satulaa ja hypättiin myös pientä ristikkoa. Made oli tosi söpö ja innoissan voi ei se on kyl niin paras poni maailmassa.

Tänään keskiviikkona olin vielä itsenäisesti ratsastamassa Pilvin, mentiin radan pätkiä ja muuten perus läpiratsastusta. Heppa oli hyvä mutta tuntu taas hieman väsyneeltä :( toivottavasti on perjantaina kisoissa virkeenä. Oltiin Maden kanssa maastossa, seurana Jessica ja Svedu sekä Paula ja Zafir. Oli kivaa ja lepposaa.

Huomenna on vielä luvassa viimeiset valmistelut tuntsareihin lähtöä varten ja perjantaina onkin koulukarsinnan vuoro kello 8.30 on jo mun startti.. lauantaina on mahdollisesti koulufinaali jos sinne asti pääsen, Grandilla tervetuliaisluokka 80cm ja sunnuntaina estemestaruus 90cm. Toivottavasti menee hyvin ! Kirjoittelen sitten ensi viikolla miten meni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti