tiistai 5. kesäkuuta 2012

En nyt taas muista mistä viimeeksi kirjotin varmaan Esran kouluosuudesta. Siitä puheenollen, pieni kämmi oli tapahtunut siellä ja ärsyttää suunnattomasti etten sitä aikasemmin huomannut. Todellisuudessa siis mun prosentit olivat 66,3% ja oikea sijotus oli 5/43. Olivat mokanneet pisteenlaskussa ja tajusin vasta pari päivää myöhemmin tarkistaa onko pisteet oikein. Pointtihan oli se että 5 parasta pääsi finaalikisaan taistelemaan mitalleista.. nyt kyllä ärsyttää hieman mutta joka tapauksessa sain sieltä ruusukkeen vaikka väärän värinen onkin.. Jatkossa täytyy aina muistaa tarkistaa ne pisteet ihan välittömästi.

Keskiviikkona ratsastin Matildalla koulua mutta en nyt erityisemmin muista mitä tein. Illalla menin estetunnin Grandilla. Oli heti alusta asti tosi kiva. Mentiin sellainen rataharjotus, jossa oli 8 estettä joista yksi sarja. Veryttelynä mentiin eka n.70cm korkeudella ja Grandi oli siinä jo ihan mukava ja aika hyvin avuilla. Lopulta saatiin ite päättää korkeus minä tullaan uudestaa ja päädyin sellaseen 90-100cm rataan. Grandi oli tosi kiva, ei epäröinyt ja tuli ihan hyviin paikkoihin, aavistuksen hidas oli ehkä mutta ratsastin sen ite vähä niin. Jäi tosi hyvä mieli, varsinkin kun edellinen tunti oli katastrofi.

Torstaina oli sitten koulutunnin vuoro ja ilokseni sain taas Pilven :) Alkuverkassa mentiin ympyröillä laukkaa eteen alas, Pilvi oli aika pehmeä edestä mutta jotenkin ei ihan ollut selästä rento, tuntu vaikeelta istua laukassa ja se on tosi harvinaista. Parani kyllä paljon tunnin edetessä. Käynnissä ja ravissa mentiin avoja ja sulkuja jotka onnistu ihan hyvin. Lopputunnista mentiin laukka-seis siirtymisiä, aluksi onnistu vaan parin käyntiaskeleen kautta sillä ratsastin ite vähän varovaisesti. Lopuks onnistu kuitenkin ihan hyvin. Mentiin vielä ympyröillä muutama kierros koottua laukkaa, Pilvi oli tosi jees. Tunti suju taas hyvin, mutta Pilvi oli melko väsyneen oloinen. Sanoin tästä Sipelle ja Sipe sano et Pilvi on ollu koko viikon aika väsyny :( Onneks meni vaan mun tunnin sinä päivänä ja pääsin hoitelemaan hepan vielä sen jälkeen heti.
Jassu kuvasi pari kuvaa, tämä alkuverkasta
 Menin vielä Madella ratsastamaan, hyppäsin kentällä. Oli pikkasen innokas ja välil oli vauhti vähän hakusessa ja puri aika paljon kuolainta, mutta lopussa hyppäsi muutaman esteen jo tosi hyvin. Ainakaan ei kieltäny ja oli innoissaan koko ajan.  Näistäkin kuvista kiitos Jassulle.
ainakaan  ei jää mahasta kii..


Sunnuntaina oli sitte ESRAn esteosuus joka pidettiin Nurmijärvellä. Oma startti oli vasta viimessessä luokassa melkein vikana, joten sain odotella koko päivän omaa starttia. Verkka oli maneessissa ja olin jo etukäteen kauhistellu että Grandi on varmaan ihan hirviö. Ihme ja kumma se oli täysin päinvastasta! Ei oo ikinä ollu niin kiva ja pehmeä ratsastaa, oli tosi hyvin kuulolla ja hypy oli täydellisiä. Radalla jännitty hieman mutta alkurata suju hyvin. Sitte tuli kuitenkin sininen portti hommeli (jonka heppa oli kyllä jo hypänny aikasemmin) mutta nyt oli joku ylitse pääsemätön ongelma - heitti pään ylös alko liiraa. Jos raippa olisi ollu toisessa kädessä olisin voinu reagoida nopeammin mutta nyt en ehtinyt, sain käännettyä esteen eteen mutta vauhti oli jo liian hiljaista. Niin turha kielto ja olin niin vihainen, heppa sai pari kertaa kepista. Loppurata sujuikin ongelmitta. Sipe tuli heti mun radan jälkee sanomaan että tosi tyhmä kielto, mutta ratsastin kuulema muuten hyvin ja siististi. Myös Taina tuli sanoo kuinka sitä harmitti mun puolesta sillä oli muuten hyvä rata. Nyt alkuvitutuksen jälkeen täytyy itekki totee et oli kyl ihan hyvä rata. Oli muuten tosi tasanen, laukat oli koko ajan oikeina, teki hyvii hyppyjä ja rytmi oli hyvä ja itekki keskityin siihen etten vaan hanaa. Aina ei voi voittaa, eikä me nytkään hävitty. Kisoja tulee onneks vielä :) Allaolevista kuvista kiitokset Nellille !Tänään ratsastin Halloweenillä ja Matildalla mutta kirjotan sitten myöhemmin kunhan saan kuvia :) näkemisiin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti