perjantai 6. toukokuuta 2011

liikaa tekemistä, liian vähän aikaa

Joo, en oo siis jaksanu kirjottaa ku on ollu paljo kaikkee ja sit olin kans kipee ja sit taas vaa kaikke.. nyt ryhdistäydyn ja kirjotan. Ei nytkään kyl huvittais,  kello on 22:54 ja 6.00 pitäis olla taas tallil... -.-

huoh viikko.. no kirjotan joka päiväst vähä en nyt enempii jaksa muistella

perjantai
Juoksutin Maden. Kävin hoitelin Devin ja Gringon.

lauantai
Kävelin Devillä, hoidin sen ja Gringon. Tein iltatallii ja boksien oton ja ruokinnan välis kävin vähä keventelee Madel.. Syötön jälkee mentiiin Eminen kaa istuu ja tankkaa mäkkiin, suklaapirtelö <3

sunnuntai
aamul taas tallille, lähettii maden kaa kisoihi kumralle. Verkka meni tosi hyvin! 60cm voitettiin. 70cm en ehtiny verkkaa siihen yhtää meni iha ihmeellisesti nää verkat ja startit yms.. niin poni ei ollu yhtää hereil ja kielski sit ulos vaik esteet oli ihan samat ja tuskin edes noussu. No en ollu itekkää ehk kauheen skarppina, olin tollon jo vähän kipee.. Sit takas Dumii ponin poishoito ja opistolle.. Hoidin Devin+Gringon hyvin :) kuvailin myös ku sipe ridas gringon ja gringo oli niiin mageeeeeee !


maanantai ja tiistai olin kuumees joten en ollu tallil

keskiviikko
Alunperin piti mennä ridaa Madel mut olo oli viel vähä hutera ja piti jaksaa tunnillekki mennä joten en sit menny ku vähän taluttaa. Poni oli söpöin <3 Hoidin Gringon+Dödön ja sit oli illal estevalmennus Grandil. Mentii isol kentäl, heppa oli tosi jees vähä vauhdikas mut iha hyvä vaa, välil vastusteli ja heitteli päätä joka oli tosi ärsyttävää mut hyppäs hyvin. Mentii kaikkii ratoi oli ihan kivaa, ei ollu kauheesti teknisii tehtävii kerranki :D mentii aik pienii, lopuks joku 80 rata.

torstai
tulin aamul ennen kouluu ridailee itsenäisesti Pilvillä. Oli tosi jees laukas mut ravis jotenki vähä jäykkä tai jännittyny, edest rentoutu kyl mut jätti selän jotenki alas ja ravis istuminen oli tuskaa... Mut sit menin ilma jalkkareit ja ratsastin kunnol istunnal ja kylhä se sit rentoutu. Harjoteltii Helpon A:n rataa ku mennään huomenna, lauantaina, se. Pilvi meniki loppuverkat rennosti eteen ja alas, eli varmaa tuli ratsastettuu ihan hyvin :) hoitelin sen nopee ja sit kiireen vilkkaa kotiin, vauhtia hidasti se et pyörän kumi oli yhtäkkiä puhjennu<33 sit pari tuntii koulus ja sit kotii syömää ja sit takas tallille. Meil oli hyppis ja menin yllätys yllätys Grandil. Oli kyl tosi kiva ! nyt mentii taas teknisii eli toisel sivul oli linja jos oli pysty  pysty innarin, yks askel laine ja kolme askelt okseri. Toisel sivul oli kolmoissarja, molemmis väleis yks askel. Eka ne oli ristikoin mut sipe nosti eka kaks pystyks ja sit lopuks nosti vikan pystyn aika sipe extemporeks 110cm :D ei tullu kuvii siit harmi! mut Grandi hyppäs iha sika hyvin! Se toinenki linja meni hyvin ja sipe nosti sitäki aika "isoks" lopuks no jotain 80-90, meijä torstai tunneil hypätää yleensä vaan jotain 70cm ku saattaa olla ponei mukan mut nyt oli vaa heppoi ja kaikil sellaset normaalit jotka ei kieltele :D Grandi oli tosi kiva, laukkas hyvin, ei menny lähelle ja yms ! Memmu kuvasi alkutuntiii :)
näytän vammaselt :D

sipe just edes :D ja näytän taas vammaselt...


perjantai
heräsin taas aamul ilokseni kuumees jes <3333 joten ei siis kouluun.. heräsin uudestaa sit kolmen aikoihi ku sipe soitti et tuunko tallille ja pikaisen kuumeen tsekkaukseen jälkeen päätin sit lähtee. En jaksais kirjottaa mut oli hirvee säätö sen takii ku Devi muutti nyt ulkotallii vähäks aikaa ja sit kans Sergein piti muuttaa mut en pystyny viedä devii pois sielt tai sege olis rikkonu koko paskan ja siin sit soittelin ja mulle soiteltii et vie vaa pois ihan sama tai et saa viedä ja lopult mul meni nii hermo et raivosin vaa et mul ei oo vittu koko päivää aikaa kuljettaa tätä tai muita hevosii nyt edes takas !! palo vähä pinna joo.. myöhemmi onneks vaihettii sit Fasu siihen nii nyt ei pitäis olla tollasii yksin jäämis ongelmia.. kävin siis kävelee Devillä jonka jälkeen sen hoidin. Sit menin pitkäst aikaa Madelle, voii oli ihanaa nähä taas poni<3 en kuitenkaa uskaltanu ridaa tän aamusen takii joten menin vaa ilman satulaa kävelee maastoo ja voi poni oli niin söpö sen on nii paras paras paras <3 !! Sit samu tuli ridaa joten en saanu hoitaa ponii pois yhyy :(( :D ja menin takas opistolle jossa hoidin sit Gringon. Päätin viel pestä Devin nivelet, Gringon kanget ja olla viel extra kiltti ja pestä Villin kanget, joka oli paha erehdys koska ne oli nii paskaset et siin meni tunti, siis ihan oikeesti tunti :D Purin siis molemmat kanget osiin ja nivelet sit vaan pesin ihan koossa, sekä liotin kaikki kuolaimet. Oltiin pihal ja Iiriski pesi siin suitsii samal, oli jees iltainen auringon paiste ja katottii samal tuntii :D Sen jälkee harjasin viel molempien poikien satulahuovat jonka jälkee tulin kotiin, kello 22.. tälläne 8h väli talleilusta ku kuuden tunnin pääst taas takas sit. :D joo mut nyt en kirjota mut huomen siis aamutallil sekä pilvil tuuppailee He A:2, toivottakaa onnee sitä tarvitaan !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti