tiistai 10. toukokuuta 2011

hot summer day

hola ! tässä tulee parin päivän päivittelyt..

lauantai
tallille saavuin jo 5.45 ja 6 aloin ruokkimaan heppoja.. sen jälkee otettii boksit ja vietii hepat ulos, oltii nitskun kaa ihan sikke nopeit! Oltiin jo puol yhdeksän aikoihi valmiita. Sen jälkee käytii kaupas, syötiin ja sit menin Madel maastoilee. Menin ilman satulaa, poni oli hullu :D Sit hepoille päiväheinät ja sen jälkee taisin hoidella dödön.
Dumissa järjestettiin rataharjotukset jossa eka mennään rata itsenäisesti ja saadaan arvostelu jonka jälkeen mennään se vielä kerran tuomarin avustaessa ja korjatessa. Pilvi oli aluks verkas mega hyvä, sain lainaa Villin koulusatulaa joka on yli-ihana ! Mut heti ku jäätiin kentälle yksin jännitty ihan sairaasti ja työskentelin työskentelin ja työskentelin ja silti tuntu ihan kauheelta..(myöhemmi ku näin videolt ei se näyttäny ees järin jännittyneelt :DD..) Meinasin luovuttaa mut päätin sitteki mennä. No ihan hyvin meni! Eka pohkeeväistö meni kakallee ku jännitty ja lähti takaosa edel ja tokaki oli vähä sillee tai muute ok mut asetin väärää suuntaa... :D mut keskiravit,keskilaukat,laukkaympyrät ja vastalaukat tosi jees ! Tuomariki tykkäs ja saatiin 61,9 joho oon tyytyväinen, eka "oikee" HeA kummiski.. ei tarvittu ees mennä uudestaa, virheet oli kuulema sellasii et osaa kyl korjaa ne ihan helposti just se et muistan asettaa väistös oikeesee suuntaan. Heitin polle kävelyn jälkee tallii hoidin ja sit rupesin laittaa Gringoo kisakuntoon. Letitin joku sata tuntii ja oli iha perseestä.

sunnuntai
tallille taas kuudelt aamul huoh.. ja Gringo avannu kaikki lettinsä. Lähettii Lohjalle kisoihi Gringon ja Villin kaa ja hoitamas oli Emine mun kaa. Villi meni iha hyvi sillee kuiteki eka vaativa mut jännitty jonku verra, toine tuomari ei ollu tykänny yhtää ja toinen taas oli ihan sikan.. oli ihan sika iso hajonta pisteis.
Gringo oli ihan ok, meni intterin,sai jotai slaagei ötököist ja laukas rikko toise sarjavaihdon jost tuli kolmonen joka tuntuu aika paljo kolmel tuomaril mut sai silti 63 ja risat.. Ei ollu kauden parhait kisoi et jos olis menny samallail ku on tähä asti nii olis saanu huippuprossat. Sijottu kuitenkin neljänneksi! :) Kisois meni taas koko päivä ja olin ihan dead...


maanantai
menin tallille kuudelt ridailee madel. Oli aluks iha järkky niin ajattelin et ekaa kertaa kokeilisn vähä gramaaneil ku Raisa sano et se on aika jees apu sillä. ja no todellaki oli! en ottanu niit ees mitenkää tiukalle ja oli iha löysäl ja heti poni lopetti sen kuolaimen puremisen ja vastustelun. Oli kiva tein kaikenmoista.. Ei ollu mun hoitopäivä pojil, mut huomasin tos yhdeksän jälkee illal et eipä niit oo hoidettu vaik hoitaja oli tallil joten harjasin neki nopeesti.

tiistai
sairaan kuuma!! kävin devil kävelee ja heppa tuli jo siit iha hikiseks :DD pääs suihkuu. Sit menin ridailee madel, menin ilma satulaa lisäyksii jne oli tosi kiva, eilinen teki hyvää! Sit hoidin sen Elinan avustuksel ja takas opistolle. Hoidin Devin ja Gringon ja pesin varusteit ja sellasta...

laitan vähä kuvii tähän loppuu viikonlopun tapahtumista ;)

Maailman paras heppa Pilvi <3

Sipe ja Gringo Lohjalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti