torstai 19. toukokuuta 2011

laiska laiskempi laiskin

oon ollu hiton laiska taas enkä nyt jaksa kirjottaa kaikist päivist paljoo joten nopee pikakelaus

keskiviikko 11.5
Menin Madel,kävelin Dödöl plus illalla Grandilla valmennus Grandi oli tosi kiva ! laitan kuvia joku päivä

torstai 12.5
Mentiin omal tunnil maastoo oli tylsää menin saaral oli se aika hullu mut ei menty kovaa :z ridasin kans madel ja vissii dödöl

perjantai 13.5
En muista. Ridasin madel ainaki

lauantai 14.5
kisat! Menin madel 60-70, tuli puhas ja sijottuttii 5, made vähä kuskas :D grandi oli tosi jees 90 iha super ihana mut sit oman mokan takii yks alas. Teen huome jonku kuvapostauksen nii siihe sit kuvii..

sunnuntai 15.5
olin hoitaa Gringoo Hämeenlinnas, meni iha hyvi ne sai 65 plus risat ja oli ekoi ei sijottuneit, luokka siis Inter I.

tiistai 16.5
aamul kävin ridaa pilvillä itekseni oli iha jees, iltapäiväl ridailin madel ilman sadelii ja hoidin pojat

keskiviikko 17.5
päiväl ridailin pilvil oli taas tosi jees, mut en ite osaa...mut muute SOOO happy day <3 ell kävi kattoo devin jalkaa ja ultras sen ja se jänne on umpeutunu!!!! jes jes jes ! sil saa alkaa ravailee mut pitää edetä varovasti ! ja kesäl se pääsee laitsallekki wuhuuu :))) kävin myös kävelee dödöliinil.

torstai 18.5
kävin käppäilee madel. oli raivostuttava. Olin myös tunnil, pilvi oli tosi hyvä kaikes varsinki laukas,mut ravis taas ite oon vaa nii paska ku en vaa osaa istuu. muutenki vittumainen päivä niin en jaksanu edes keskittyy ;/

sori tää teksti on tälläne, mut en haluu jättää tiedottomuuteen vaikka ei täs nyt mitää tärkeetä ollutkaan.. huomen en mee tallille niin ajattelin et kerkeisin tehä jonkulaisen kuvapostauksen :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti