lauantai 19. heinäkuuta 2014

haastetta ja kuvia estejusseista

1. Elämäsi tärkein hevonen?

- Kaikista hevosista Matilda. Yksinkertaisesti, ei tarvii kauheasti selitellä. Mut jos sanottava vielä keskuudessamme olevia heppoja niin  Pilvi tai Gringo. Tykkään molemmista tosi paljon, mutta eri tavoin. Omakseni ottaisin kyllä Pilvin, mutta jos mietitään parempaa "hengailuseuraa" niin Gringo vie kyllä voiton, Pilvin sosiaaliset taidot on niin pateettiset...


 
2. Elämäsi tärkein saavutus?

- Elämäni? Still alive.. no jos tarkotettii jotain heppajuttuja, niin varmaan sellaset kaikki "itsensäylitykset" en osaa nimee mitään yhtä tiettyä.

3. Mihin tähtäät ratsastaessa/missä ovat tavoitteesi?

- Haluun kehittää ja hioa taitojani mahdollisimman hyvälle tasolle, haluun olla hevosystävällinen ratsastaja. Haluisin osaa ratsastaa täysin eleettömästi. Nyt on tavallaan hyvä, kun en voi tuntihepalla edetä korkeampiin luokkiin niin voin justiinsa hienosäätää kaikkia juttuja, jotka on itelle vaikeita. Onhan tässä vielä paljon opittavaa. Haluisin paremman estesilmän ja haluisin että sellanen turha jännittäminen missään ratsastustilanteis loppuisi. Joku päivä oon viel paras.

4. Mitä luultavasti harrastaisit, jos et ratsastusta?

- Netflixin liikakäyttöä ja vieläki ylempää ylensyömistä. Oikeesti olisin varmaa jatkanu jonku soittimen soittamist ja varmaa futistaki, kaikki vähä jäi ku hepat astu elämää.
 
5. Oletko suunnitellut ammattia hevosista itsellesi?

- Voisin, jos ei tarvisi opiskella missää tyhmäs heppakoulussa :D opettajana siis olis ihan kiva, tykkään auttaa muita.


6. Kuinka tärkeänä pidät hevosia elämässäsi? Voisitko olla ilman niitä?

- Kunnioitan hevosia enemmän kun suurinta osaa ihmisistä. En usko et pystyisin olla ilman ja oon miettiny usein et tilanne, jos vaikka sairastuisin tosi pahaan hevosallergiaan tms, olisi kamalin kauhuskenaario ikinä. Koen myös et ratsastus on ainoa, missä oon oikeesti onnistunu  ja missä oon hyvä, missä voin olla itestänikin ylpeä. Tohon kunnioituksee palaten, kyllä mäkin joskus hevosia komennan jos ne käyttäytyy kuin apina, mut vihaan niin paljon sellasii ihmisiä jotka jatkuvasti huutaa, haukkuu, syyttää kaikista virheistä hevosia, eikä tosiaankaan nää sitä arvoo mikä siin on. Ihan ristiriitasta, että vaikka hevosella ei nyt suoranaisesti tunteita ole, niin silti niitä kohtaan käyttäydytään joskus tosi epäkunnioitettavasti siitäkin huolimatta kuinka paljon ne ihmisten vuoksi tekee.7. Kuinka lähipiirisi suhtaantuu harrastukseesi? Kannustetaanko sinua?

- No hyvinhän ne, vanhemmat on molemmat itse hevosihmisiä, käy ratsastustunneilla myös. Tukee jonkun verran rahallisesti edelleen, vaikka pääasiassa itse hoidan laskuni nykyään. Isä erityisesti on innoissaan katsomassa kisojani. Huvittavaa myös se jos olen jossain tilanteessa ratsastanut huonosti, isälläni on tapana nostaa kissa pöydälle ja vaatia selitystä siitä miksi "alisuoriuduin".

8. Jos sinun olisi pakko, niin mistä luopuisit elämästäsi?

- Kunhan saisin heppojen kanssa olla, eläisin toimeentulevasti niin melkeimpä kaikesta. En koe olevani todellisuudessa kovin vaativa, vaikka haaveilenkin paljosta.


9. Millainen olisi vuotesi ilman hevosia?

- Varmaa todella mitäänsanomaton ja en tekis varmaa mitää järkevää koulun ohella.

10. Kadutko koskaan tekemisiä asioita hevosten kanssa?
 
- Tottakai. On tilanteita jossa olen hermostunut hevoseen, vaikka se ei automaattisesti olisikaan syyllinen turhautumiseen aiheuttaneesta tilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti