tiistai 25. lokakuuta 2011

what a feeling

Just kun viime teksissä valitan niin moni asia on kääntynyt jotenki nousuu whippiii ! :D tässä vähän kuulumisia en oo taas jaksanu päivitellä...en nyt jaksa joka päivästä kaikkee kertoo mutta no jos jotain vähän.
Keskiviikkon menin tallille ekan kerran "sairausloman" jälkeen. Harjasin Devin+Gringon ja siivosin kamat yms kaikki perusjutut, en mitää erikoist tehny. Kävin kans Matildaa taluttaa ja harjasin. Illalla oli taas yöestevalkku, olisin menny Fogolyl -.- mut vaihoin Ellan kaa ja menin ekaa kertaa ikinä Tomtomil eli Tompal/TT:l :D Tomppa on siis Grandin tarhakaveri sellanen aika symppis tapaus, oli tosi pehmee ja helppo ratsastaa ja tosi kiltti kyl, hyppää kaiken ja sil on pehmeet hypyt mut pitää vaa saada laukkaa eteenpäin. Oli ihan hauska, ei tehty mitää erikoist ku meil oli vaa puolikas maneesi, oli kolme estet niinku lävistäjäl poikittain, ja kolme kertaa piti suunnitella kuuden esteen rata, kolmikaarisena ei saa tulla. Musta toi oli helppo tehtävä, mut joillain tuntu olevan ongelmia... Lopuks hypättiin n.90cm eli ei mitää isoja keretty menee.
Torstaina oli tunti, menin Pilvil. Sipe oli treenaa Gringon hihsii varten joten meil oli Anna sijaisen. Oli ihan kiva tunti, mentii perusjuttui avoi ja sulkui ja sit jotain en muista. Pilvi oli ihan kiva, mentiin tosi paljon harjotusravia ja päätin oikee et nyt en lusmuu vaa istun vaikka se on kuinka kauheeta ja tottakai se alko pyöristää sit selkäänsä ja siitä tuliki ihan helppoa istuttavaa :D erityisest ravissa vaihdot avosta sulkuun onnistu ihan super hyvin, ja ei varmaa oo ikinä ennen ollu ravisuluis noin "elastinen". Tunnin jälkeen kävin ridailee Maden, jotain kevyesti köpöttelin en jaksanu tehä oikee mitää ku olin iha dead :D
Perjantaina tallilla taas surprise, surprise... kuvattiin Nellin kaa Taistoa ja Taisto oli pelle. Kuvaustuokion jälkee harjasin Gringon ja heitin tarhaa ja sit suuntasin Devin kaa kävelylenkille maastoon ja heppa oli oikein hienosti, tais kerran saada vaa skitso kohtauksen :D Harjasin ja pintelöin Devin ja hänkin pääsi vielä ulos. Kävin viel nopeesti kävelee Madella ja Elina otti sen sit multa ja meni juoksuttaa kun mul oli kauhee kiire kotiin.
Lauantaina menin joskus neljält tallille. Kävin kävelee Devil maastos, oli taas kiltisti. Harjasin hepan ja vein tarhaan ja otin Gringon sisää. Pesin Gringon jalat ja harjasin viel ennenku lähti hartwallille, oli siel yötä. Kävin Madel maastos käpsyilee ja ravailee ilman satulaa, poni oli aika sööttis :) Illal kävin viel kuvaamas ku noi irtohypytti Taistoo ja Väinöö.
Sunnuntaina menin heti aamul Hihsii. Katoin joka luokan kokonaa ja kävin vaa välil tauoil jossain. En löytäny mitää kivaa ostettavaa joten ostin vaa saapassukat. Gringo starttas Tapiola small tour luokassa joka oli inter tasoo. Gringo oli hieno, pari rikettä mut ei paha ja oli Gringoks tosi rento! Muut tuomarit anto ihan hyvii prossiii mut sit yks ei tykänny yhtää ja arvostelu kusi vähän mut joo Gringo oli viides ja sai keltaisen ruusukkeen. Loppuprossat oli siis 64 ja risat, mut esim pari tuomarii oli antanu 69 yks jotai 66 ja sit yks 58....... ja tää paskimman antanu anto sellaselle hepalle joka meni kolme kertaa ristilaukkaa, rikko molemmat laukkasulut yms yms jonka hevonen oli paiseis niin 70% :D mut tälle sit muut laitto jotai 63 tms... mut arvostelulaji ja niin tuomaripelii ettei mitää voi. Kouluskabailujen jälkeen oli World cupin vuoro ja kun Nina veti nollat oli fiilikset niin mahtavat. Olin niin paiseis etten uskaltanu edes kattoo sen rataa :D Oli myös muita hienoja hevosia ja ratoja ja oli tosi viihdyttävä kattoa niitä. Varmaan iha uskomatont olla siel seläs ku hevonen hyppää 160cm esteitä.. Propsit lisäksi ruotsin Malinille, joka uusinnassa ison hypyn takia menetti sarjalla tasapainon liukui täysin hevosen kyljelle ja pääsi vielä takaisin selkään, jonka jälkeen jatkoi puoli rataa ilman jalustimia kypärä silmillä ja sai vielä puhtaan ja sijottui sijalle 3.!! oli kyl aika jännää :D
Maanantain olin kotona vaa.
Tiistaina eli tänään olin taas tallilla. Harjasin Gringon ekaks ja kävin taluttaa ulkona. Heppa pelkäs taas omaa varjoaankin.. Heppa meni viel tarhaan ja ite menin pesee kamoi ja kääri pinteleit. Sit suuntasin Madelle. Menin ilman satulaa vähän jotain koulujuttuja ja hyppäsin pari hyppyy. Kun olin valmis Elina viel vähän ravaili ja käveli ponil. Hoidettii poni jonka jälkeen takas opistolle ja Devin hoiteluihin. Pyörittelin paljon ja D oli tosi söpöl tuulel <3 Kävin pesee jalat kun olivat varsin hehkeät (valkoset hevoset...<3). Seiskalta havaitsin että tallityöntekijä ei ole hakenut Gringoa sisään ja on itse maastossa kävelemässä ..? joten hain ite sit sisään ja kävin pesee jalat. Kääräsin viel pintelit jalkaa. Pesin viel heppojen kupit, heitin mössöt ja lähin himaa. Huomenna on taas estevalkku ja ku kysyin Sipelt kel meen niin Grandilla kuulema, jeeeeeee :)!! laitan viel tähän loppuu kuvii tält päivält, kaikki (c) Virve Ranta !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti