lauantai 15. lokakuuta 2011

tuokaa mulle nenäliinoja

se tunne ku nenäliinat loppuu ihan just ja nuha on järkyttävä...

Täs nyt pieni tauko taas hehe, mutta en jaksa kirjottaa kaikkea perus Madella ja pojilla oon käyny ihan normaalisti hoitamassa ja ridaamas.
Torstaina oli ratsastustunti menin Pilvillä ja voooii se oli super ihana ! aluks mietin meenkö tunnille ku olin jo vähän kipee mut onneks en jättäny välistä ! Aluks mentiin vaan jotain voltteja perus, mut oli tosi rento jo heti alkutunnista. Jotenki ei nyt tuu mieleen kaikkee mitä tehtiin mut yks tehtävä oli mennä lävistäjäl käynnis pohkeenväistöä, ja siinä pohkeenväistön sisällä siirtyä raviin. Pilvi oli NIIN mahtava ! siis se oli niiin tasanen otti ihan sairaan hienoja,isoja ja elastisia raviaskelija, pööfect tahti yms. Sipe kehu tosi paljon, pilvi oli kyllä niin hieno, mun ei tarvinnu kun vähän ohjata :) Sit laukas tehtii jotai keskilaukkoi Pilvi oli niiski super ja oikee kunnolla venytti ihan askelta. Jotenki mul ei nyt toi tunti palaudu mieleen, mut jokatapaukses sen muistan et Pilvi oli tositositosi kiva :)
Perjantaina lähettii Memmun kaa kuvailee Madee maastoo. Ku oltii kuvailtu tarpeeks niin hyppäsin selkään ja ravailin ja sit laukkailin ja Memmu otti kuvii. Made oli oikein söpö <3 laitan muutaman kuvasen tähänkin

Ponin hoiteluiden jälkeen suuntana oli opisto jossa sitten Gringon ja Devin hoitelin jonka jälkeen lähdin kotia kohti.
Lauantaina eli tänään heräsin entistäkin kipeämpänä no voikun ihanaa.. No ei se tallille menoa estäny. Eli suunnistin tallille jonka jälkeen harjailin Devin ja lähin taluttamaan. Devi oli kiltisti loppumatkaa lukuunottamatta.. Harjailin Dödölin jonka jälkeen Gringo oli seuraavana vuorossa. Harjasin, heitin juoksutuskamat päälle ja maneesii. Alkukäpsyjen jälkeen juoksutin rennosti joku 15-20min, kävelytin ja vein tallii ja hoidin viel. Elina tuli ratsastaa Madella ja pidin tuntia. Poni oli aika sika aluks ja jouduin mennä selkään pitää vähän kurinpalautusta jonka jälkeen poni oli varsin mallikas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti