lauantai 24. syyskuuta 2011

takas tallilla

Nyt on käyty sit jo ahkerasti tallilla joka päivä. Kirjotukset ei menny ihan niin hyvin ku olin suunnittelu, joten aion korottaa bilsan keväällä ja opettajakin sanoi että kannattaa, koska mulla olis mahdollisuudet jopa E:hen. No joo mut heppoihin,jee.


Keskiviikkona menin suoraa koulust tallille. Kävin ratsastaa eka Maden, menin maneesis kouluu. Aluks perus avoo ja takaosa käännöksii, sekä sen jälkee pari kierrost kolme askelt ravii käyntii kolme askelt ravii käyntii jne..sit perus kevytravi verkka tein varmaa vaa jotai kuvioit siinä. Harjotusravis menin avoo ja sulkuu+ kokoomisii ja lisäyksii askellajin sisäl, Matilda oli aika kiva :) Laukas tein jotain avoo kans ja sit vähä kokoomisii mut poni ei olis oikee malttanu, oli silti ihan jees. Hoitelin ponin pois ja pyyhin kamoj, sitten opistolle. Harjasin Dödölin ja Gringon+ pitelin seuraa. Oli söpöi ! Sit perus pinteleiden käärintää ja paikkojen siistimistä, siivosin arkun ja kaapin. Pesin hepsujen kuppeliinit ja suitset tietty ja sillee ... varmaa aika mielenkiintost tekstii :D no joo, hoidin viel Tiitunki. Mul oli sit illal yheksält valmennus menin Grandil. Menin hakkiksil ku halusin ku se oli sillo viime kisois niin kiva niil. Oli nytki paljo tasasempi mut oli vähä ärsyttävä ku paino päätä alas ja emmä tiiä... Ei nyt ollu kauhee, mut joku mua jäi ärsyttää siin tunnis :D Mentii lopuks joku 90-100cm rata paitsi sarjan eka oli ehkä 60cm, pieni videoki löytyy
sori laatu, isä kuvas :D
Torstain olin koulutunnil menin Pilvil. Taivuteltii aluks tosi paljo ja sit tehtii itseasias koko tunti jotai perus voltti ja sit avoo joka askellajis. Pilvi oli ihan kiva, oli aika rento ja kulki selkä pyöreenä jonka huomas siit et mentii tosi kauan harjotusravii putkeen ja jaksoin istuu koska siel oli iha jees istuu :D..
Eilen eli perjantain menin tallille taas joskus kolmelt-neljält.  Kävin ridailee Madel kentäl ilma satulaa, oli ihan super kiva ! Tein samoi juttui ku torstain tunnil Pilvil. Paras poni <3 hoidin viel Maatuskan työskentelyn jälkeen. Sitte opistolle ja lähin kävelee Devil. Oli jo pihas hullu ja sekos koko aja lisää joten ei voitu sit kävellä kauan, koska Dödöl ei voi ottaa riskii se jalan kaa.. Hoitelin sit poikaset Devi oli jotenki tosi raikulil tuulel mut Gringo oli taas tosi kiva. Hoidin sit kaikki kamat yms ja lähin siinä kaheksan jälkee kotiin.

Joo oon just lähös täs koht tallille, meen Madel pitkäst aikaa Käärin valkkuu. Sit hoidan pojat ja huomen lähen hoitaa sit Gringoo joukkue-SMiii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti