perjantai 4. huhtikuuta 2014

heissuli!

Pitkästä aikaa, olis vaik mitä kirjotettavaa, mut säästän sitä tuonnemmaksi koska tadaa! Sain pitkästä aikaa kuvamateriaalia ja odottelen, että saan ne haltuuni, kivempi sitte kirjotella kun voi neki lisätä messiin.. :) Kaikessa tylsyydessäni ajattelin tehdä kuitenkin tällasen haasteen, lisäksi liitin mukaan joitakin vanhempia kuvia.




1. Kuinka kauan olet ratsastanut?
- 12 vuotta.

2. Mitä genreä suosit eniten? (koulu, este, western ym).
- tykkään sekä este-, että kouluratsastuksesta tosi paljon. Jos mulla olis tosi hyvä heppa ja hyvät mahdollisuudet treenaa, menisin kyllä varmaan esteitä enemmän luulisin. Tällä hetkellä oon kyllä koulussa paljon parempi, sillä mulla on siinä parempi heppa alla  ja treenaan paljon enemmän koulupuolta. En osaa oikeen sanoa, en oo lajirasisti! Myös maastossa täysiä baanailu pelastaa päivän kuin päivän, jos sitä nyt voi genreksi kutsua..


3. Tasosi?
- Kisaan tällä hetkellä seura- ja aluetasolla helppoa A:ta. Esteillä oon menny muutaman metrin seurakisoissa, mutta lähinnä vaan 90cm seura- ja aluekisoissa.

4. Löytyykö omaa hevosta?
- ei löydy

5. Kilpailetko? Millä tasolla?
- sanoin jo tossa ylempänä, mutta tällähetkellä HeA/90





6. Monta kertaa olet pudonnut?
- en muista yhtää.. oon koittanu täs jo 5min laskee, mut en millää muista kaikkii, mut luulen että joku tyyliin 15krt. En kyl oo muutamaan vuoteen tippunu kunnol.

7. Sattuiko pahasti?-
- no ei koskaan oo pahasti sattunu, oon muutaman kerran kaatunu, niin paril niist kerroist on tärähtäny jotain vähä enemmän, mutta koskaan ei ole murtunut mitään yms.

8. Hauskin ratsastusmuistosi?
- Varmaa ESRA 2011, kun voitin Grandin kaa junnupronssii. Grandi oli aivan täydellinen ja sain mun ekan mitallin, eka kuulutettiin vielä että olisin neljäs ja olin vähän pettynyt jopa, oli aika iso ilo kun korjasivatkin tuloksen :D haha. Sydämessä on myös Maden kaa maastoilut jos ollaan oltu kavereiden kanssa, aina yhtä hauskaa.




9. Koskettavin ratsastusmuistosi?
-  Viimeinen kerta, kun kävin Devin kanssa tuomarinkylää kiertämässä kauniina kesäiltana. <3

10. Kurjin ratsastusmuistosi?
-  En tiiä.. varmaa jotku kisat Fogolyllä, kun se on kieltänyt tokalla ulos :D



11. Oletko koskaan joutunut vaaralliseen tilanteeseen hevosen selässä? Millaiseen?
-  Oon onnistunu kaatuu joku 5krt, mut koskaan ei oo onneks tapahtunu sen pahempaa.

12. Mitkä ovat mielestäsi ratsastusharrastuksen parhaita puolia?
- Aika vaikee lähtee heittää parhaita! Mut ainaki se jos onnistuu luomaan yhteyden hevoseen, se että aina voi kehittyä paremmaksi ja tottakai on sellanen tietty jännite, koska suoritus ei ole koskaan kiinni täysin itestään, vaan siinä elävä olento sun kanssasi.






13. Entä kurjimpia?
- Joskus ei vaa synkkaa, se että koet tekeväs parhaas etkä siltikää onnistu. Lisäks en tiiä voiko sitä laskee tän harrastuksen pahaks puoleks, koska kaikki kuolee aikanaan, mut must on sääli et hevoset on tavallaa niin lyhyt ikäsiä ja loukkaantuu suht. helposti. Mä aina tykästyn helposti moniin hevosiin ja se on aina surullista jos ne lähtee pois.

14. Haluaisitko kokeilla jotakin uutta ratsastukseen liittyen?
- Todellakin! kaikki käy.

...lopuksi...

15. Suosikkihevosrotu?
-Tykkään sellasista suht kevyistä ja jaloista peruspuokeista, mut jos joku tietty rotu pitää sanoo niin sanon Welsh Part Bredit, koska ne on kauniita ja usein tosi hyvin soveltuvia lajiin kun lajiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti