lauantai 11. kesäkuuta 2011

aurinkorasva on hyödyllistä

torstaina meillä  oli tunnilla  tunticup, eli vähän niinku kisat. Menin Fogolyllä, ennen tuntii olin sillee jees ihan kiva mut Fogoly salee kieltää kaikille :D Kisasin siis Fogolyllä joskus vuos sitte jonku aikaa, mut lopult päästiin vaa yhis kisois 70cm läpi niin ei siin ollu sit mitään järkee vaik tunneil oli aina tosi hyvä.. nyt se on kyllä kevään aikana kielelly paljon enemmän tunneilki joten menin sil siks et pitäis saada se menee nyt ainaki yks tunticup rata puhtaasti. Verkas kiels kerran portille vai tuli ihan täydellisesti mut sai vähän muistuttamista raipan avulla ja sit ei kieltäny enää ollenkaa. Perusrata meni tosi hyvin esteet oli 60-70cm, ei mitään kieltoja vähän vauhtii vaa mut Fogoil täytyy laukata aika reipasta laukkaa. Uusintaan esteitä nostettiin johonki 80cm ja olin jo et heheh ihanaa nyt tulee kieltoi.. mut ei tullu ! Fogoly oli ihan super ja meni lujaa :D Ja oltiinki kaikist nopeimpii ! hieno poni !!
Laitan loppuun kuvii Fogolyst sit. Illal hoidin Gringon ja sit menin kävelee Madel. Eilen perjantaina en ollu tallil ja nyt pitäis lähtee heti ku tuol vähä viilenis, mul on selkä ihan sairaan pahasti palanu ja liikkuminen on täyttä tuskaa mut pakko lähtee tallille mut tos kuumudes en kyl viel oo menos todellakaa !!

Tunticup 2011

Tunticup 2011

Kisoissa toukokuu 2010

Kesäkuu 2010

Huhtikuu 2010
Sipe sano et mun pitäis yrittää alkaa taas harjotella ja käydä Dumipotteja Grandin lisäks myös Fogolyllä, mut sanoin kyl etten kauheesti haluis ku ei siitä mitään tuu mut sit joo täytyy kattoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti