perjantai 18. maaliskuuta 2011

jes, it's finally friday!

Jee jee ! perjantain, huhuh on ollu kyl niin väsyttävä viikko mm. koulussa joten ihanaa kun saa vähän lepoa... Pääsin tänään jo 12 jälkeen koulusta ja suuntasinkin suoraan tallille, ajatuksena oli vähän hypätä Madella, ei paljoa että olisi kumminkin huomenna sitte virtaa kisoissa.

Menin siis isossa maneesissa, Hanna rakensi meille huiman kolmeen esteen radan, yksi okseri toisella pitkällä sivulla ja yksi pysty toisella, sekä lisäksi ristikko kokorataleikkaa linjalla. Ristikon ja pystyn alla oli myös pieni peloke mutta se ei ponia vaivannut, Made hyppäsi todella hyvin hyvistä paikoista imi hyvin ja ei yritänyt ollenkaan kieltää. Menin aluksi pari kertaa ristikon, jonka jälkeen Hanna nosti sitä että oli keskeltä ehkä n.50cm? emt mutta vähän ein nyt iso mutta suurempi ristikko ku yleensä :D sitten menin kaikki kolme estettä  kerran, pysty oli ehkä 60 ja pyysin Hanna nostamaan kaksi reikää ja leventämään okseria että se olisi sen 70cm leveydeltään. Menin sitten viellä uudestaan nuo kolme ja jatkoin rataa tekemällä uusinta tien, kääntämällä okserin ja ristikon välistä tiukan tien ristikolle ja siitä tiukka tie pystylle. En osaa oikeen selittää mutta jotenkin noin.. Koska Matilda hyppäsi todella hyvin ja hyvällä vireellä annoin olla ja loppuravailin ja taputin paljon. Käytiin viellä kävelemässä maastossa jonka jälkeen hoitelin palleron (ja lahjoin nameilla että olisi huomenna yhtä hieno.. :D). Sitten riensin opistolle jonka jälkeen hoidin viellä Devin ja Gringon. Kun olin valmis riensin kotiin, koska tuli tosi huono olo tallilla :( toivon ettei ois vatsatauti ku huomen on kisatki. Riensin ostaa vähän irttaria (karkkilakko loppu just, ette arvaa kui hyvältä eka karkki sen jälkee maistuu <3 vaik aion tavallaa lakkoo viellä niin että syön tai ainakin ostan karkkia vaan viikonloppusin.) ja aloin katto Titaniccii. Vitsi oon nähny sen kyl joku tuhat kertaa mut silti se on aina yhtä ihana <3 kyyneleet vaan valu vikat 10min ja viellä loppumisen jälkeenkin...

Ihana <3 en ookka maininnu aikasemmi, mutta Leonardo DiCaprio on mun lempinäyttelijä :).. Omistan lähes kaikki leffat jossa hän näyttelee ja oon nähny jokaisen jossa hän on.
No vois nyt pikku hiljaa mennä suihkuun ja nukkuu huomen ku kisat on, toiv ei menis ihan perseellee. En tiiä jaksanko huomen tulla kirjottaa ku pääsen tallilt lähtee vast yheksän jälkee ku oon vikas luokas töissä sit kans -.- mut yritän jaksaa ! ainii salkkaritki vois kyl viel kattooo mutta joo en jatka tätä turhan päiväst löpinäää, hejdå 8)!

/ minea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti