lauantai 19. lokakuuta 2013

-

Heissulivei !

Aikaa on taas kertynyt edellisestä postauksesta ihan liikaa. Syvimmät pahoitteluni. Jostain syystä kirjoittelu ei ole innostanut, enkä ole edes kauheasti asiaa ajatellut. Niinä harvoina kertoina kun on herännyt ajatus päivittelystä, konetta ei ole ollut saatavilla. Oli niin tai näin, kaikki syyt johtaa samaan.

Syksyn aikana olen käynyt tunneilla, mennyt muutamat kisat, sijoittunut pariin otteeseen, sekä tietysti hoitanut Matildaa ja Gringoa.

Syksyn ensimmäiset koulukisat, joissa ratana He A-merkin kouluohjelma, korkattiin Pilvin kanssa voitto kylkiäisenä. Prosentteja kertyi 65 ja rapiat, eli varsin kiitettävä suoritus. Olin rataan todella tyytyväinen, pari pientä mokaa toki oli, mutta kokonaisuus oli varsin sujuva. Hevonen oli rento, avuilla, eteenpäinpyrkiväinen ja mukava ratsastaa. Sain oman jännitykseni minimoitua ja huonosta paineensietokyvystä ei ollut tietoakaan. Taisi olla toka rata koskaan, johon olin oikeasti tyytyväinen.

Grandin kanssa ollaan menty parit estekisat, molemmissa 90cm. Hevonen on ollut taas kuin vanhoina hyvinä aikoina! Aivan loistava ratsastaa ja on ollut tosi kivaa. Viimeisissä kisoissa nappasimme neljännen sijankin.

Muuten olen syksyn aikana ratsastanut aika paljon muillakin hevosilla. Löytyy vanhaa kunnon Sisua, Prinssiä, sekä uudempia tuttavuuksia, Velmu ja omiin suosikkeihinikin paikkansa anastanut Antti aka Anakonda. Mutta ei niistä tällä kertaa sen enempää. Gringon kanssa ollaan kävelty pitkiä lenkkejä, puunattu ja hoidettu, Madea raaputeltu ja matkattu maita ja mantuja..

Nyt koitan ryhdistäytyä ja lupaan taas alkaa kirjoittelemaan. Toivottavasti jaksatte pysyä edelleen menossa mukana !

Syksyisin terveisin,
Minea ja hepat.

Ps. Muokkailin noita hevosten sivuja ja kirjotin Deville ihan oman tekstin. Käykää ihmeessä vilkaisemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti