maanantai 18. heinäkuuta 2011

pilvi !

mul on jotenki lyhyt muisti ku en muista mitää mitä oon viime päivin tehny... perjantain ja lauantai taisin Madel maastoilla ja sunnuntaina kävin kävelyl ilman satulaa.

tänään menin kolme jälkee tallille ja lähin kävelee Gringol, seurana oli Ella ja Villi.. hepoil oli vähä jotai kriisei, erityisesti Villillä :DD sitte äkkii hepan hoito ja sit viidelt tuntsarivalkkukurssin eka tunti. JEE PILVII <3 <3 pitkästä aikaa! oli jotai niii ihanaa päästä ratsastaa sil pitkäst aikaa oli niin ihana, tykkään siitä nii paljon ! oli kyl aika rankkaa pitkäst aikaa ridaa tollee ihan kunnol rääkkäystunti, ei ollu ees välikäyntei..oli tosi jees kaikis tehtävis mut keskiraveis oli joku kriisi, okei en itekkää jaksanu istuu :D naurattaa, eka tuun liian kovaa ja joo sipe "vähä rauhallisemmi" seuraavaks pilvi rikkoo laukalle, se jälkee tullaa ihan liian hitaasti, se jälkee pilvi sai skitso kohtauksen. Sit tuli täysin ongelmaton ku en enää jaksanu panostaa :D täytyy siis olla "ei jax" asenne nii sil pärjää :D mut joo laukois oli super yber kiva! ei ollu kuvaaja mut huomen tulee !
ridasin kans Madel, menin koulua ilman satulaa, poni oli ihan super kiva ! teki tosi hienot lisäykset ja oli tooosi pehmee edestä ja kuunteli tosi paljon istuntaa ku tein siirtymisiä tosi paljon aluksi. Hoitelin viel ponsun ja sitte hoidin opistol viel Gringon kamat. Kaikki  hepat oli tänään kivoja, kertakaikkiaan hyvä päivä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti