lauantai 23. huhtikuuta 2011

iltaa

kirjotan nii ahkerasti.. no yritän muistella ja viihdytttä mun 1 lukijaa <3 <3

tiistai ööö hahha en muista.. juoksutin maden ainaki. kävelin dödöl  joo enpä muista muut.. :D
keskiviikko menin madel kai koulua ? ja kävelin dödöl
torstai jee hyppäsin madella oli tosi ihana ! <3 ei kieltäny yhtää ja kaikki ysikympitki ku vettä vain..
rapsutan sen korvii :D

sit mulla oli kanssa ratsastustunti menin pilvillä. Mentii KN juttui ja pilvi oli niin ihana ja kaikkeee aah sanat ei riitä kuvailemaa, enkä jaksa ees kuvailla :D hoidin varmaa pojatkiiiii..

perjantai KOULUKISAT! ekaks nukuin pommiii, tuun tallille puol ysi startti joskus 20 yli 9... pilvi äkkii kuntooo ja verkkaa! oli aika jees verkas vaik mul menee hermot ku ihmiset ei osaa yksinkertaista asiaa kuin väistämissäännöt. No rata oli ihan hyvä, varsinki laukkaan olin tosi tyytväinen :D ja vissii tuomaritki tykkäs ku saatii 64,4% ! ja voitettiiin :) kerranki marginaalil, kakkosel oli "vaan" 62% :D voi voi pilvi oli paras <3 kisojen jälkee kai hoidin pojat ja juoksutin Gn en muista mitä muuta tein paitsi kävin madeeki taluttaaaa..
söpöt kädet
lauantai tein tänää aamuu ja ekan kerra varmaa ikin oli iha kivaa :D oltii tosi nopeit valmiit joten päätin hoitaa pojat ennen päiväruokintaa. oli niin lämmin ja ihana päivä :) eka hain dödön, harjasin ja kamat päälle ja mentii villin ja eminen kaa kävelee, oltii 50min. sit hoito, heppa tarhaa ja seuraava heppa käsittelyy eli gringo. Emine tuli Veronan kaa meijä kaa :) mentii sama lenkki, Gringo ofc pelkäs kaikkee muka, varsinki kanootti oli sydärin arvoinen. Mentii sama reitti mitä ekoil hepoil ja meni melkee 15min vähemmä aikaa :DD sit hoito ja gringoki pääsi vielä ulos.. päiväruokien jälkee menin viel Made tallille ja pikaisen harjauksen jälkeen maastoon. Menin ponil maastos oli piuksu ja oli kuumaaa ! menin jopa t-paidal. voi sitä raukkaa joka tuli mua vastaan päällään musta huppari ja musta KL untuvaliivi:DD maaston jälkee Matskun pikanen suihkutus ja sit kotiiiiiiiiii... AINII mun uus kypärä CO wellington tuli vihdoi <3 se on nii ihana ! aa rakastan sitä! mutta joo huomiseee tai no joskus tulevaisuutee!

/Minea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti